18 feb. 2022 | 20:43

Mihai Bobonete, mesaj clar către Andi Moisescu la Românii au talent: ‘Să nu mă faci de rahat’

Monden
Mihai Bobonete, mesaj clar către Andi Moisescu la Românii au talent: ‘Să nu mă faci de rahat’

Al treilea episod din sezonul 12 Românii au Talent vine cu surprize mari. Se anunță o seară de pomină, dacă e să judecăm după cât de multă voie bună este în juriu. De altfel, și concurenții au fost pe măsură. Mihai Bobonete i-a făcut pe Andra, Andi și Dragoș să izbucnească în râs. Invenția unui român i-a făcut pe jurați să se distreze la maximum în această seară. El a venit cu o mică orgă la care a atașat un microfon. 

Ce a putut să îi spună Bobonete lui Andi Moisescu

A încercat să cânte, însă în loc să îi impresioneze pe jurați, i-a făcut să râdă în hohote. „Flașneta” concurentului a stârnit controverse mari și Dragoș Bucur chiar a vrut să înțeleagă de ce nu și-a făcut creația mai simplă. 

Mihai Bobonete n-a suportat foarte mult prestația concurentului, așa că a apăsat butonul X, ca să se oprească. De aici până ca juriul și publicul să izbucnească în râs a mai fost un singur pas. 

Andra a oferit un „da”, pentru că s-a simțit bine la numărul lui Ioan. Dragoș Bucur a argumentat că, după ce s-a lămurit despre instrumentul pe care l-a adus concurentul și a văzut în fața lui un concurent zâmbitor și pozitiv, i-a acordat un „da”.

Dialog amuzant între jurații Românii au Talent

„Ioane, eu zic să ne vedem la Londra pe o terasă și poate îți dau un da până atunci. Dar până atunci ai un nu de la mine”. 

Andi Moisescu: Vreau să te întreb ceva

Mihai Bobonete: Ia mâna după butonul ăla, te rog eu frumos. Am niște emoții. Nu se poate pe X-ul meu să greșești cumva. Te rog eu frumos, mă faci de rahat.

E primul meu sezon. Oare așa să nu fi mirosit eu nimic de am dat și X, mi-am dat întâlnire cu omul la Londra și omul apasă Golden Buzz-ul, fericire, ne vedem în finală. Fii cuminte, ține mâna mai așa!

Andra: Vrea să te surprindă

Andi: Pe mine m-a mișcat puțin, vă zic sincer, că sunt mai sensibil la capitolul ăsta. Vreau să îi ofer o amintire plăcute, să îl întrebe copiii ce ne-ai adus: v-am adus trei de da și merg în etapa următoare”. 

Bobonete: Îmi iau butonul înapoi. Păi nu vă trec eu pisici și câini când or veni, pe toți. Când v-oi vedea că vă strâmbați la pisici și câini mă duc și îi iau în brațe le dau și Golden Buzz. Stați așa.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Regele Charles, dispus să se retragă. Anunțul e pregătit
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Amendă de 1.000 de lei pentru proprietarii de mașini. Vecinii te pot reclama. Este interzis pe spațiul public
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro