31 ian. 2022 | 10:27

Semnele din palmă care îți arată dacă te îmbogățești sau nu. Mihai Voropchievici: „Gigi Becali are acest lanţ unicat”

Horoscop
Semnele din palmă care îți arată dacă te îmbogățești sau nu. Mihai Voropchievici: „Gigi Becali are acest lanţ unicat”
Mihai Voropchievici spune ce semne din palma iti arata daca te imbogatesti

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a decis să discute despre semnele din palmă care îţi arată dacă sunt șanse să te îmbogăţești. Trebuie să dai o atenție sporită unor detalii la care, cu siguranță, nu te-ai fi gandit până acum. Iată ce trebuie să faci.

Mihai Voropchievici spune ce semne din palmă îți arată dacă te îmbogățești

Numerologul a început prin a spune că Gigi Becali are un lanț unicat în palmă, astfel că nu este de mirare suma fabuloasă de bani pe care o deține în prezent. Însă sunt mai multe persoane care posedă acest tip de lanț, exemplificând cum arată acesta.

„În primul rând, când te uiţi la o palmă, ai o multitudine de repere. Analizezi mărimea palmei şi forma palmei. Dacă palma este mai înaltă decât înălţimea degetelor, dacă este mai lată, ce formă au degetele, ce formă au unghiile şi după aceea ce culoare au. Sunt o multitudine de repere.

Lanţul din palmă este lanţul banilor. Gigi Becali are acest lanţ unicat. Luaţi de bază degetul mare. Cu cât acesta este mai mare, mai gros, mai solid, cu atât denotă un om cu putere, cu fortă, cu caracter, chitit pe a se îmbogăţi.

Dacă prima falangă este mult mai înaltă, aceasta este falanga voinţei. Dacă este invers, este lipsă de voinţă şi nu o să se îmbogăţească chiar dacă are degetul foarte mare.”

Numerologul Mihai Voropchievici a ținut să vorbească și despre blestemul degetului mic, și de ce nu este bine dacă ai distanțare între degete.

„Mai există blestemul degetului mic. Este bine să nu ai distanţare între degete. În momentul când nu ai distanţare nu au pe unde să plece banii.

Unghiile sunt de 4 modele. Unghiile pe spate pot fi migdalate sau lopăţele. Acestea sunt mâinile care muncesc mult şi stiu ce înseamnă valoarea muncii şi valoarea banului. Există puncte benefice când pe linia vieţii sunt ramuri care se duc ascendent. Acestea înseamnă noroc peste măsură, dar nu şi îmbogăţire peste măsură.”

Revenind la Gigi Becali, numerologul a mărturisit că latifundiarul are 3 brățări, iar cea a bogăției, a doua, este foarte adâncă. Prima brăţară este cea a sănătăţii, a doua a bogăţiei, iar a treia a fericirii. În plus, mai există posibilitatea, ori pe linia capului, ori pe linia inimii să fie prezente nişte puncte, iar dacă întâlnim acele puncte, acestea sunt marcajele unde te poţi îmbogăţi. Se pare că tot ce este formatul de M în palmă se numeşte mâna omului, fiind cea care reuşeşte totul în viaţă.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Nemții nu mai sunt harnici. Ei muncesc puțin și se îmbolnăvesc des
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Capital.ro
Soluția naturală cu care trebuie să uzi mușcatele în luna mai. Așa vor fi pline de flori toată vara
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro