Horoscopul runelor 31 ianuarie – 06 februarie 2022. Mihai Voropchievici: „Nativii aceștia au parte de schimbări majore”

Horoscopul runelor 31 ianuarie - 06 februarie 2022. Mihai Voropchievici: „Nativii aceștia au parte de schimbări majore”
Ce numere o să le poarte noroc zodiilor

Pentru săptămâna 31 ianuarie – 06 februarie 2022, numerologul Mihai Voropchievici a făcut o serie de predicții în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, vorbind și despre darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale. Se anunță împăcări pasionale, o vacanță mult visată dar și un mic conflict pentru o anumită zodie, care poate degenera la orice pas.

Horoscop rune 31 ianuarie – 06 februarie 2022

Berbec

Berbecii nu trebuie să se preocupe de nimic altceva decât de noua dragoste care o să apară în viața lor. Poate să fie marea iubire așteptată de atâta vreme.

Taur

Taurii sunt printre cei mai norocoși din zodiac, fiindcă aceștia urmează să plece într-o relaxantă vacanță, pe care o merită din plin. Numerologul Mihai Voropchievici recomandă să fie lăsate grijile deoparte.

Gemeni

Gemenii nu-și ies din firea lor, continuând să fie niște visători fără leac. Însă acest lucru nu este de bun augur, fiindcă au de făcut două alegeri extrem de importante, legate de casă și carieră.

Rac

Este absolut vital ca racii să se relaxeze, fiindcă starea de agitație continuă le poate face mult rău. Dacă stau cuminți, starea lor de sănătate va avea de câștigat.

Leu

Leii trebuie să învețe să lase de la ei, mai ales când au greșit și au supărat pe cineva. Orgoliul trebuie să dispară dacă doresc împăcarea cu persoana iubită.

Fecioara

Motiv de bucurie pentru fecioare, care după atâta efort la locul de muncă, urmează să primească un cadou binemeritat, la care nu se așteaptă deloc.

Balanță

Balanțele nu vor avea parte de liniște, pentru că se va isca un conflict care nu s eva termina prea ușor. Vestea bună este că urmează să iasă câștigătoare din această bătălie, așa că trebuie să se înarmeze cu puțină răbdare, fiindcă totul o să fie bine într-un final.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de multă energie pentru tot ceea ce au de făcut, fiindcă este clar că o să reușească să ducă la final toate task-urile.

Săgetător

Se pare că astrele sunt de partea săgetătorilor, care vor obține absolut tot ceea ce și-au propus, astfel că nimic nu le va sta în cale.

Capricorn

Schimbări mari sunt anunțate pentru capricorni în acest an, însă nu este motiv de îngrijorare. Numerologul Mihai Voropchievici recomandă să se fructifice orice oportunitate o să le iasă în cale.

Vărsător

Este absolut necesar ca vărsătorii să învețe ce este răbdarea, și să țină cont de ea, fiindcă vor intra în anumite situații care necesită o abordarea mai dificilă.

Pești

Se anunță provocări mari și interesante pentru pești, care trebuie să lase mândria deoparte și să știe să stea la locul lor atunci când este cazul.

Urmăriți Playtech.ro și pe