27 ian. 2022 | 14:57

Cea mai norocoasă zodie din 2022. Îi va merge bine în toate, anunțul lui Mihai Voropchievici

Horoscop
Cea mai norocoasă zodie din 2022. Îi va merge bine în toate, anunțul lui Mihai Voropchievici
Ce zodii o să o ducă extrem de bine în 2022

O zodie o să se bucure de multe surprize frumoase și reușite pe toate planurile în acest an. Anumiți nativi o să atragă norocul ca un magnet în perioada următoare, astfel că o să scape de toate problemele. Mihai Voropchievici a anunțat ce o să se întâmple cu semnele zodiacale în 2022.

Berbec

Berbecii ar putea să deschidă un nou capitol în viața lor din punct de vedere amoros. Cei guvernați de acest semn zodiacal ar putea să cunoască dragostea adevărată, ținând cont că noul an vine cu foarte multe oportunițăți. Marele benefic o să se instaleze în această zodie.

Taur

Acești nativi sunt plini de energie, astfel că o să strângă roadele muncii depuse în 2021. Ei o să aibă șanse să întâlnească o iubire profundă pe data de 27 august, iar noul an o să vină cu schimbări și oportunități, după cum a anunțat Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Gemeni

Nativii o să urce pe culmile succesului din punct de vedere profesional. Aceștia o să se bucure de multe reușite în carieră. Cu toate acestea, dragostea o să fie pusă pe al doilea loc în viața lor în perioada următoare.

Rac

Racii o să cunoască fericirea în 2022! Nativii o să se îngrijească de aspectul fizic și o să se dedice studiilor. Ei ar trebui să se gândească la a planifica o vacanță alături de o persoană dragă pentru a avea parte și de relaxare.

Leu

Leii o să dea lovitura pe plan financiar în acest an. Ei o să simtă că sunt extrem de norocoși pe data de 10 mai 2022. Acești nativi o să reușească să își rotunjească veniturile și o să își permită ce își doresc.

Fecioară

Fecioarele trebuie să plece în căutarea iubirii adevărate pentru a ajunge la mariaj. Persoanele guvernate de acest semn zodiacal o să aibă un an important din punct de vedere profesional și amoros.

Balanță

Balanțele ar putea să ajungă în fața altarului dacă partenerii o să vadă din partea lor un angajament. Persoanele guvernate de acest semn zodiacal o să se bucure de mult noroc, mai ales atunci când vine vorba despre carieră. Relația cu un Vârsător reprezintă rețeta succesului!

Scorpion

Acești nativi vor să se dedice familiei și să fie mai atenți cu privire la finanțe. Ei o să aibă parte de mult noroc pe data de 5 martie, iar, în cazul în care vor să înceapă o relație, atunci perioada 23 noiembrie – 20 decembrie 2022 este potrivită.

Săgetător

Săgetătorii vor să învețe lucruri noi și să exceleze în tot ce fac, astfel că o să se dedice studiilor. Nativii o să fie nevoiți să iasă din anonimat și să se afirme. Ei o să fie concentrați atunci când vine vorba despre planul spiritual.

Capricorn

Cei guvernați de acest semn zodiacal o să aibă parte de noi proiecte în acest an. Ei o să atragă norocul ca un magnet pe 4 februarie, 17 februarie și 25 septembrie 2022, așa că trebuie să se pregătească pentru noi oportunități.

Vărsător

Vărsătorii o să aibă parte de un an pozitiv și o să își rotunjească veniturile. Ei ar putea să aibă parte de o dragoste furtunoasă. Noutățile pe plan amoros o să apară în a doua jumătate a anului. Nativii o să se bucure de surprize plăcute pe data de 5 martie 2022.

Pești

Acest an vine cu o mulțime de surprize pentru persoanele guvernate de acest semn zodiacal. Peștii o să aibă parte de oportunități pe toate planurile și o să dea lovitura din perspectiva banilor. Ei pot să găsească dragostea pe data de 30 aprilie 2022.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro