11 ian. 2022 | 11:02

Ce moștenire a primit Oana Lis din partea lui Viorel, deja. Blonda se ocupă de ea acum

Monden
Ce moștenire a primit Oana Lis din partea lui Viorel, deja. Blonda se ocupă de ea acum
Blondina e singurul lui mostenitor

Oana și Viorel Lis sunt printre cele mai stabile cupluri din showbizul românesc. Deși au creat controverse cu privire la diferența de vârstă dintre ei, cei doi nu au lăsat gura lumii să le afecteze relația, ci dimpotrivă. Cu trecerea timpului, Oana și Viorel au devenit și mai apropiați și acum nu își mai văd viața unul fără celălalt. Blondina a fost cea care i-a fost aproape fostului edil atunci când acesta s-a luptat cu probleme de sănătate grave. Mai mult, amândoi au avut, la un moment dat, cu virusul covid-19.

Ce a moștenit Oana Lis

Se pare că Viorel Lis și-a făcut deja planurile pentru momentul când nu va mai fi. Fostul politician în vârstă de 77 de ani s-a hotărât ce vrea să îi lase soției sale drept moștenire. Oana va primi de la soțul ei afacerea familiei, o firmă de publicitate de care se ocupă deja.

În plus, va moșteni întreaga avere. De fapt, Viorel Lis i-a cedat partenerei sale firma de publicitate încă din 2016. Blondina a devenit unic asociat și administrator. Până la acel moment, Viorel Lis deținea 5% din părțile sociale, pe care i le-a cedat soției sale.

Compania Atractiv Trading SRL a făcut în 2020 doar 934 de lei, înregistrând un deficit de peste 36.000 de lei, iar datoriile ajungând până la 795.000 de lei.

Agenția nu are niciun angajat și nu mai avea nicio activitate din anul 2001. Viorel Lis a spus că oana va fi singurul lui moștenitor, având în vedere că și-a încheiat socotelile cu fosta lui soție și cu copiii la momentul partajului.

Viorel Lis, despre soția lui: „E prima dată când cineva e cu adevărat lângă mine”

”Ea e moștenitoarea mea! Și acum, dacă nu ar fi ea, cred că nu aș putea să mai trăiesc. Am probleme de sănătate. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că ”vai, dacă ești primar, te-ai îmbogățit”. Dar eu trăiesc din pensie, la ora actuală”, a declarat Viorel Lis într-o emisiune de televiziune.

Cei doi au un apartament în București pe care fostul edil l-a trecut pe numele soției sale. Viorel Lis mai are și câteva terenuri în județul Argeș pentru care s-a luptat mai mulți ani în instanță.

El a mai spus că își apreciază mult soția și că este singura persoană care a fost cu adevărat lângă el.

Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a mai spus Viorel Lis.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro