Oana Lis, ceartă monstruoasă cu Viorel, soțul ei. De la ce a pornit totul: ”El și-a trăit viața”

Oana Lis, ceartă monstruoasă cu Viorel, soțul ei. De la ce a pornit totul: ”El și-a trăit viața”
De ce s-au certat Oana si Viorel Lis

mnduScandal mare în showbizul românesc. Oana și Viorel Lis sunt la cuțite, iar fanilor blondinei nu le-a venit să creadă motivul de la care a plecat totul. Despre ce este vorba, de fapt, și de ce s-au certat cei doi soți.

De la ce a pornit scandalul dintre Oana și Viorel Lis

Clipe dificile pentru familia Lis. Oana și Viorel par să nu fi revenit la sentimente mai bune după ce au avut parte de o ceartă îngrozitoare, acum puțin timp. Mărul discordiei ar fi adopția. Controversata blondină este determinată să înfieze un copil, chiar dacă soțul ei nu este de acord cu acest lucru.

Oana Lis a declarat că este hotărâtă să adopte un copil și a demarat deja toate procedurile pentru a deveni mamă cât de curând.

Invitați la Antena Stars, fostul primar al Capitalei și partenera de viață s-au certat în direct pe această temă, Viorel Lis exprimându-și refuzul vehement față de idea soției sale. Oana Lis insistă pe ideea de a adopta un copil, reamintindu-i fostului edil că el are deja doi copii dintr-o relație anterioară.

Viorel Lis: E periculos, pentru că nu știi caracterul omului!

Oana Lis: Asta e părerea ta, Viorel! Te rog frumos, nu intrăm în subiectul ăsta. Părerea mea este că eu o să adopt, indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu, ca psiholog, trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu eu că nu o să fie o relație minunată și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine?

Oana Lis și-a deschis cabinet de consiliere psihologică

La 42 de ani, Oana Lis a demonstrat, încă o dată, că este o femeie puternică și extrem de ambițioasă. Vedeta și-a deschis un cabinet de consiliere psihologică, după ce a terminat cursurile unei facultăți de profil.

Deși oamenii au crezut inițial că prețurile cabinetului divei ar fi ridicate, adevărul este că Oana Lis oferă ședințe de dezvoltare psiholgică online, pentru o sumă modică de 97 ron.

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva!

Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și eu pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ. Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!”, a declarat Oana Lis, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI