23 dec. 2021 | 16:27

Drama pe care o trăiește o artistă din România. De ce nu poate să-și vadă fata (exclusiv)

Monden
Drama pe care o trăiește o artistă din România. De ce nu poate să-și vadă fata (exclusiv)
Ce vedetă din România trăiește o adevărată dramă

O artistă din România trece prin clipe cumplite. Tatăl fiicei sale a câștigat dreptul în instanță pentru ca micuța să locuiască alături de el, astfel că vedeta nu a mai vorbit cu ea de opt ani. Aceasta se confruntă cu o adevărată dramă, mai ales pentru că și-ar dori să fie aproape de copila ei.

Ce artistă din România nu își poate vedea fiica

Fiica Roxanei Blagu a fost încredințată tatălui său pe când avea doar cinci ani. Vedeta și-a refăcut viața cu Andrei Badiu, alături de care are un băiețel, însă a sperat în tot acest timp că relația cu fiica ei o să se îmbunătățească. Ea i-a trimis fotografii cu frățiorul său, însă nu a primit vreun răspuns.

Vedeta și-a întâlnit fiica recent, în timp ce se plimba prin parc alături de băiatul său și de bona lui. Aceasta a vrut să discute cu micuța, însă aceasta i-a zis că ar trebui să o lase în pace și să îi fie frică de ea.

„M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine.

Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace.

I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu. Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul… M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez.

I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic.”, a zis Roxana Blagu pentru Impact.ro.

„Mi-am dat seama că sper în zadar”

Roxana Blagu nu își dorea să își abordeze fiica la început, ci pur și simplu voia să o privească. Totuși, copila, ajunsă la vârsta de 13 ani, a simțit că se uita cineva la ea într-un mod insistent.

„Întâlnirea cu ea mi-a făcut foarte bine, mi-am dat seama că sper în zadar. Inițial, nu aveam de gând să mă duc la ea. Mă tot uitam după ea, o studiam să văd cât a crescut, să-i văd gesturile.

Era cu o prietenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine. Ea m-a văzut, a simțit probabil că se uita insistent cineva. Atunci mi-a zis să o las în pace și că ar trebui să-mi fie frică de ea.”, a mai zis vedeta.

Ce s-a întâmplat după ce Roxana Blagu s-a întâlnit cu fiica ei

Roxana a fost contactată de avocați la scurt timp după ce și-a revăzut fiica. Aceasta a fost rugată să dea procura pentru ca micuța să plece peste hotare. Vedeta speră că fiica ei o să se răzgândească la un moment dat și o să își dorească să își întâlnească frățiorul.

„Normal că i-am dat-o. Noi avem custodie comună și ca să iasă din țară are nevoie și de semnătura mea.”, a adăugat vedeta.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Angajatul esențial la orice bloc. Costă ceva, dar amenzile sunt mai mari
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă ora în România. Cum dăm ceasurile
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro