Artista din România care a ajuns să plângă după fiica ei: ”Îi făceam rău”

Artista din România care a ajuns să plângă după fiica ei: ”Îi făceam rău”
Cu ce durere se confruntă o artistă din România. De cât timp nu a mai vorbit cu fiica ei

O artistă cunoscută în România nu și-a mai văzut fiica de foarte mulți ani, așa că este chinuită de faptul că propriul copil a rupt legătura cu ea. Aceasta încercă din răsputeri să poarte o conversație cu fiica sa, dar fata nici nu vrea să audă de femeia care i-a dat viață.

O vedetă din România este îndurerată. Nu și-a mai văzut fiica de mulți ani

Roxana Blagu, care a făcut parte din trupa Trident, trece, de ani de zile, prin clipe dificile. Aceasta a rupt legătura cu fiica ei, chiar dacă îi duce dorul în fiecare zi. Ea nu a mai vorbit de ani de zile cu micuța rezultată din fostul mariaj, ținând cont că și-a pierdut în instanță drepturile pentru custodia comună.

Vedeta și fostul ei soț au divorțat pe când fiica lor avea doar 3 ani și jumătate, iar, pe atunci, cei doi au primit custodia comună. Între timp, Roxana Blagu și-a pierdut drepturile în instanță după ce și-a schimbat domiciliul foarte des.

„Fiica mea este în gândurile mele în fiecare zi, în fiecare noapte, cu atât mai mult în perioadele și în zilele în care este o sărbătoare și un eveniment fericit pentru noi. Este destul de greu, dar m-am obișnuit. Viața m-a făcut să mă obișnuiesc și să îmi accept situația, soarta.

Eu am făcut niște alegeri pe parcursul acestor ani, sunt aproape opt ani, și am ales să stau un pic departe, pentru că o lungă perioadă m-am dus după ea peste tot, grădiniță, școală, locuri de joacă, parc, zile de naștere, cursuri. Îi făceam rău, fără să vreau.

Dorința mea era să o văd și ea să mă vadă pe mine, să vadă că nu am uitat-o, nu am părăsit-o, nu mi-am dorit această despărțire.

Nu știam ce i se spune de partea cealaltă, mereu mă duceam după ea să îi spun că o iubesc, voiam să o iau în brațe, dar situațiile erau destul de dificile.”, a spus ea la Teo Show.

Roxana Blagu se confruntă cu o situație dificilă

Între timp, după ce fostul soț a obținut custodia deplină, fosta solistă de la Trident nu și-a mai putut întâlni copilul. Totuși, chiar și când avea drepturi egale cu fostul partener, Roxana Blagu a menționat că au existat situații în care educatoarele și învățătoarele încercau să o țină departe de fiica ei.

„Au fost situații în care și învățătoarele sau educatoarele mă îndepărtau de ea. Custodia fiind comună, trebuia să fiu informată unde se deplasează copilul meu. Într-o zi a mers la Ferma animalelor.

M-am întâlnit cu o săptămână înainte de întâlnirea aceasta, pentru că este o încărcătură emoțională foarte mare, iar eu trebuie să am grijă la toate gesturile mele. De-a lungul timpului s-au spus foarte multe lucruri urâte despre mine.

Poate din cauza emoțiilor, stresului, să reacționez nepotrivit și atunci aveam grijă să stau calmă. Și acum când vorbesc despre ea îmi tremură mâinile.

Când am fost la Ferma animalelor, m-a văzut de la distanță din multitudinea de oameni, m-a arătat către învățătoare și m-am dus, iar învățătoarea m-a îndepărtat, m-a ținut ca pe un om rău departe de ea.

Doamna învățătoare nu știa situația, pentru că eu țineam legătura cu conducerea școlii. În fine, apoi am stat de vorbă mai mult cu doamna învățătoare.”, a mai zis Roxana Blagu.

„Copilul nu vrea să vorbească cu mine”

Timpul a trecut și Roxana Blagu a pierdut contactul cu fiica ei, deși mereu s-a informat cu privire la cum o duce aceasta. Vedeta se bucură de faptul că a devenit mămica unui băiețel, dar își dorește să își revadă primul copil, așa că face tot posibilul să îi atragă atenția fetei.

„Acum copilul nu vrea să vorbească cu mine. Nu mai știu câți ani sunt la număr de când nu m-am mai dus către ea. Am văzut-o de la distanță, eu știu mereu ce face, de la cunoștințe, de la străini. Dumnezeu îmi arată unde este, ce se întâmplă cu ea, fără să caut prea mult. (…)

A aflat de la școală că are un frățior, i-a spus o colegă de la școală. Eu sunt foarte activă pe Instagram, am venit și la voi în emisiune, tot cu gândul acesta, ca ea să mă vădă și să fiu destul de activă.

Măcar dacă nu m-a cunoscut în toți acești ani, poate dacă nu se uită ea la televizor, poate se uită colegii, părinții colegilor. E un caz special și e imposibil să nu îi spună cineva ceva. La școală i-au spus că va avea un frățior, eram însărcinată atunci.

Știu că a avut o reacție bună, eu știu din auzite, și în ziua în care am născut i-am trimis un mesaj pe telefon, în care i-am trimis o poză cu frățiorul ei și i-am spus că o iubesc și că mi-ar plăcea să-l cunoască.

M-a blocat, pentru că asta face de fiecare dată când încerc să îi transmit un mesaj de pe diferite numere de telefon.”, a mai zis vedeta.

Prin ce durere trece Roxana Blagu: ‘Mereu m-am întrebat cu ce am greșit”

Chiar dacă mesajele trimise fiicei sale nu au primit răspuns, Roxana Blagu speră ca aceasta să înceapă să fie curioasă și să își dorească să își vadă mama pe măsură ce timpul trece.

„Mereu m-a blocat, nu am primit niciodată un răspuns de la ea. Cred că va crește și va înțelege și va fi curioasă. Noi ne-am despățit când ea avea 3 ani și jumătate.

Ea a plecat la cinci anișori, pentru că o perioadă a stat cu mine. Mereu m-am întrebat cu ce am greșit. Cred că am greșit pentru că trebuia să fiu mai puternică în relația pe care am avut-o, am fost destul de slabă. Am fost prea tânără.”, a adăugat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI