04 dec. 2021 | 10:56

Restricții de circulație în weekendul 3-5 decembrie. Unde nu pot circula șoferii bucureșteni

News
Restricții de circulație în weekendul 3-5 decembrie. Unde nu pot circula șoferii bucureșteni
Unde va fi circulatia interzisa in Capitala in weekendul 3-5 decembrie

Anunț important pentru bucureșteni. Brigada Rutieră anunță noi restricții de trafic în Capitală, în weekendul 3-5 decembrie. Unde nu vor putea circula românii în zilele de sâmbătă și duminică, în Capitală. Oamenii legii apelează la spiritul civic și responsabilitatea rutieră a cetățenilor domiciliați în București și nu numai.

Bucureștenii vor avea restricții de circulație pe 4 și 5 decembrie

Locuitorii din Capitală nu vor putea circula pe Podul Pipera și Podul Basarab în zilele de sîmbătă, 4 decembrie, și duminică, 5 decembrie, anunță cei de la Brigada Rutieră.

Totodată, începând de sâmbătă și până în decembrie 2022, vor fi instituite restricții de circulație pe Centura Capitalei în zona lucrărilor la pasajul Olteniței – Popești Leordeni, conform celor de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Potrivit informațiilor oficiale publicate de către cei de la Brigada Rutieră, traficul în București va fi restricționat, sâmbătă, 4 decembrie, între orele 15.00 și 23.00, deoarece se vor realiza filmări dinamice pe Podul Pipera.

Mai exact, este vorba despre segmentul de drum cuprins între bulevardul Nicolae Caramfil și Orașul Voluntari, cu întoarcere sub pasajul de la linia de tren, fără închiderea circulației, prin limitarea traficului cu sprijinul poliției rutiere.

De asemenea, în noaptea de sâmbătă, 4 decembrie, spre duminică, 5 decembrie, în intervalul orar 22.00-03.00, în același context, mașinile nu vor putea circula pe Podul Basarab, pe sensul dinspre Calea Plevnei către Calea Griviței, pe durata realizării dublelor, cu sprijinul poliției rutiere.

Șoferii nu vor putea circula pe Centura București sâmbătă, 4 decembrie

De asemenea, sâmbătă, 4 decembrie, începând cu ora 10:00, oamenii legii au anunțat noi restricții de circulație pe Centura București, în zona lucrărilor la pasajul Olteniței – Popești Leordeni. Circulația va fi oprită din cauza lucrărilor ce se desfășoară pe șantier, respectiv asamblarea tablierului metalic.

Până în prezent, reprezentanții celor de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au declarat că au fost montate grinzile de beton pe 5 deschideri, aferente rampelor de urcare dinspre Berceni și coborâre spre Glina.

Polițiștii apelează la responsabilitatea rutieră a conducătorilor auto din Capitală. Astfel, șoferii care doresc să traverseze Centura Bucureștiului și DN4 sunt sfătuiți să circule cu foarte mare atenție și să respecte semnele de circulație și semnalizările din zona lucrărilor menționate anterior.

„Se lucrează, în continuare, la cofrarea, armarea și turnarea riglelor peste pilele deja executate și se continuă cofrarea, armarea și turnarea radierelor și elevațiilor pilelor rampei de urcare-coborâre dinspre București. De asemenea, se avansează cu devierea utilităților și realizarea canalizării pluviale aferente pasajului”, au comunicat cei de la CNAIR, potrivit celor de la Digi 24.

Parteneri
Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Modificare în legea circulației. Decizia îi vizează pe toți șoferii
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Elena Udrea l-a fermecat. S-a aflat acum adevărul despre Băsescu și blonda de la Cotroceni
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DECIZIE FINALĂ privind SCHENGEN! Anunțul MOMENTULUI pentru ROMÂNIA
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro