Un clip de pe TikTok a revoluționat internetul după ce a devenit viral la câteva minute de la publicare. Americanii au descoperit ce se află, de fapt, în interiorul capacului borcanelor de Nutella. Punem pariu că nu te-ai gândit vreodată să verifici.
Desertul preferat al celor mici, Nutella este crema de ciocolată căreia nu-i poți refuza. Cei mai mulți dintre gurmanzi preferă să o întindă pe tartine sau clătite, în timp ce alții mai curajoși mănâncă o linguriță sau două de Nutella direct din borcan, atunci când vor să-și satisfacă pofta de ceva bun și dulce.
Pe TikTok a devenit viral un videoclip în care internauții din Statele Unite ale Americii au descoperit un truc genial care le poate fi de folos tuturor iubitorilor de Nutella. Se pare că în interiorul capacului borcanului se află o surpriză.
Pentru a verifica acest lucru, internauții de pe TikTok s-au filmat în timp ce desfăceau capacul alb al borcanului, sub care au decoperit o folie argintie. După ce au îndepărtat și folia, oamenii au avu parte de o surpriză.
În interiorul capacului au găsit un cuțitaș mic și alb din plastic, special conceput pentru a desface sigiliul auriu care acoperă crema de ciocolată a borcanului, ustensilă care poate fi folosită și la ungerea cremei Nutella pe pâine. Clipul s-a viralizat imediat, iar românii au rămas impresionați de acest truc ingenios.
@crunchynut84 Not sure if everbody knows this ? leave a comment guys #fyp #foryou #nutella #4you #lifehack #tiktok ♬ original sound – albykyle84
Cea mai delicioasă rețetă de desert cu Nutella se face ușor și rapid, iar pentru acest preparat ai nevoie doar de câteva ingrediente. Nu necesită coacere, iar o porție conține doar 150 de kcal, ceea ce-l face perfect pentru a fi consumat la orice oră din zi.
Ricotta, iaurtul și pudra de cacao se pun într-un castron, unde se amestecă totul cu mixerul. Adaugă laptele, puțin câte puțin, și omogenizează-l foarte bine. Poți adăuga și câteva picături de îndulcitor.
Pune un inel de bucătărie, cu diametrul de 6 – 7 cm, pe o farfurie plată și umple-l cu biscuiți sfărâmați, care vor fi baza prăjiturii. Biscuiții se înmoaie în cafea, până când aceasta este complet absorbită de blat și distribuită pe toată suprafața.
Întinde un strat de Nutella peste baza de biscuiți, peste care vei adăuga crema de ricotta. Prăjitura se ornează cu fulgi de migdale și cacao, iar apoi prăjitura se lasă la frigider timp de o oră. După 60 de minute, scoți desertul de la rece, îndepărtezi inelul și poți servi dulcele.