09 nov. 2021 | 15:29

Cheia succesului lui Dorian Popa s-a aflat. Ce l-a ajutat în carieră

Monden
Cheia succesului lui Dorian Popa s-a aflat. Ce l-a ajutat în carieră
Cheia succesului lui Dorian Popa s-a aflat

Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți influenceri din România, artistul reușind, de-a lungul anilor, să cucerească inimile românilor cu simțul său al umorului extrem de bine dezvoltat. Care este cheia succesului celebrului cântăreț.

Dorian Popa a spus care este secretul succesului său

Dorian Popa știe cum să se facă plăcut de public, acesta fiind principalul motiv pentru care este considerat unul dintre cei mai mari influenceri din România, fiind urmărit de milioane de români pe toate platformele sociale.

Are 33 de ani și o carieră impresionantă în spate, fiind artist, actor și influencer. În ciuda faimei, reputației și conturilor pline din bancă, Dorian Popa și-a păstrat modestia și spiritul prietenos, care au cucerit inimile tuturor românilor și a colegilor săi de breaslă, de altfel.

Dorian Popa este conștient de faptul că orice artist care se respectă are foarte mare grijă de imaginea sa, de aceea investește foarte mult în felul cum arată. Artistul se ține de un program strict, merge la sală și adoptă un stil de viață sănătos, mâncând numai preparate potrivite.

„Cred că nu mai e un secret faptul că orice persoană publică ar trebui să aibă grijă de imaginea sa. Imaginea e o unealtă pe care o persoană publică ar trebui să o folosescă în lupta pe care o duce în viața de zi cu zi, evident, metaforic vorbind.

Pe mine m-a ajutat nu neapărat din punct de vedere al carierei, ci și din punct psihic, deoarece în fiecare zi sunt în sala de sport și reușesc să mă lepăd de energiile negative, dar nu este mai puțin adevărat că m-a ajutat și pe parte de business extrem de mult pentru că e un lucru știut că un corp lucrat, îngrijit va fi pe placul oamenilor.”, a declarat Dorian Popa în cadrul unui interviu acordat la Antena Stars.

Dorian Popa s-a operat de deviație de sept

Recent, Dorian Popa a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul nasului, operându-se de deviație de sept. Artistul a ținut să precizeze faptul că nu a fost complexat de nasul său și nu a făcut o rinoplastie, așa cum au speculat cârcotașii.

„Sunt în proces de revenire. Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, declara Dorian Popa atunci, pe Instagram.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro