16 oct. 2021 | 17:36

Ce pensie alimentară îi plăteşte Adrian Cristea fiicei sale. Denisa Nechifor, dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu fostul său soţ EXCLUSIV

Monden
Ce pensie alimentară îi plăteşte Adrian Cristea fiicei sale. Denisa Nechifor, dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu fostul său soţ EXCLUSIV
Ce pensie alimentară îi plăteşte Adrian Cristea fiicei sale

”Căsătoria pentru mine e sfântă. Altfel spus, iau foarte în serios acest lucru. Încă cred în instituția căsătoriei! Ăsta poate fi unul dintre motivele pentru care am decis până astăzi să nu fac acest pas. Iar al doilea, e evident acela că nu mi-am găsit încă partenerul!”. Așa sună crezul simplu de viață al Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea, unul dintre cei mai iubiți jucătoi de fotbal trecuți cândva prin ”Ștefan cel Mare.

Vrea să fie din nou mamă

Devenită femeie de afaceri, Denisa Nechifor a refuzat să intre în tiparul obișnuit al iubitelor de fotbaliști care trăiesc ”o iubire de-o vară” și apoi rămân cu regrete pentru restul vieții. Ea s-a ținut tare și a decis să-i spună adio fotbalistului, chiar dacă spune și azi că l-a iubit foarte mult. Între cei doi viitorul a fost văzut într-un mod total diferit, așa că cei doi s-au întâlnit, s-au iubit și despărțit în cel puțin două rânduri. Fără scandal, fără reproșuri. Și asta chiar dacă despărțirea dintre ei s-a produs în perioada în care Denisa era însărcinată cu fiica lui Adrian, Rania. Denisa Nechifor, azi în vârstă de 37 de ani, a apucat-o pe un alt drum și a decis că-și va dedica viața creșterii fiicei sale, cel puțin până când un alt bărbat îi va ieși în cale.

”Nu am renunțat niciodată la căsătorie. Cine spune așa ceva, înseamnă că nu mă cunoaște. Încă sper să mă căsătoresc, chiar dacă mă apropii de un anume prag al vieții. Mai mult, vă spun cu sinceritate că îmi doresc să fiu iar mamă. Încă un copil sau doi sunt bineveniți! Numai că am ajuns la vârsta la care nu mă joc cu cuvintele. Pentru toate acestea e nevoie de doi. Și încă nu suntem doi!”, a declarat Denisa Nechifor pentru Playtech.ro.

Nu a vrut pensie alimentară de la Cristea

Ea susține că nu regretă nimic din trecut. Iar ca dovadă că e sinceră, stă relația cu tatăl copilului ei.

”Sunt într-o relație foarte bună cu Adrian, de dragul copilului nostru. Am lucrat la asta foarte mult, fiindcă mi-am dorit ca fetița să aibă și mama, și tata. Ca atare, Adrian a avut mereu ușa casei copilului său deschisă. A venit când a vrut, când a putut, când nu era ocupat. În plus, nu i-am cerut niciodată pensie alimentară. Dacă a vrut să-i cumpere Raniei ceva anume, a făcut-o. Dacă a vrut să-i dea bani, a făcut-o”, precizează ea.

Rania e azi e o frumoasă domnișoară în vârstă de 13 ani, ale cărei griji sunt apropierea examenului de capacitate, programat pentru vara viitoare.

A învățat să facă concesii

Întrebată cum a reușit să treacă peste greutăți, Denisa Nechifor a spus că „a învățat, nu neapărat cu ușurință, să facă compromisuri”.

”Nu e vorba despre compromisuri majore, ci despre concesii, mici sau medii, fără de care viața nu prea poate înainta! Și am decis să uit repede poveștile triste din povestea noastră de iubire”, adaugă Denisa Nechifor. Ea a devenit o femeie de afaceri, cu destule contacte în lumea PR-ului și a marketingului, dar și în cea a investițiilor imobiliare.

Atrăgătoare și la vârsta sa, Denisa Nechifor, admite că e curtată și astăzi de mulți bărbați:

”Primesc multe complimente și știu să citesc privirile celor din jur. Numai că stilul meu de viață e unul deja conturat. Așa că încă îl aștept pe cel ce va știi să mă convingă că suntem de aceeași parte a vieții!”.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro