03 sept. 2021 | 14:00

Carmen Negoiță, relație amoroasă din ce în ce mai serioasă. Cum a ajuns să se mute cu noul iubit

Monden
Carmen Negoiță, relație amoroasă din ce în ce mai serioasă. Cum a ajuns să se mute cu noul iubit
Carmen Negoita, relatie amoroasa din ce in ce mai serioasa. Cum a ajuns sa se mute cu noul iubit

Carmen Negoiță este împlinită pe toate planurile. Este concurentă în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities 2021”, care începe în această toamnă, în luna septembrie, are doi copii pe care îi iubește ca pe ochii din cap și o relație amoroasă care devine din ce în ce mai serioasă. Cum a ajuns să se mute cu noul iubit.

Carmen Negoiță este mai fericită ca niciodată

Frumoasa concurentă al sezonului șapte Bravo, ai stil! Celebrities 2021” se iubește de câteva luni cu un politician. Cei doi și-au asumat relația și aparent bat clopote de nuntă pentru Carmen Negoiță și Cătălin Boboc. De menționat este faptul că, deși a divorțat de 11 ani, vedeta a fost extrem de discretă cu viața sa amoroasă și nici nu s-a afișat cu un bărbat în spațiul public. Însă, acum de când iubește la nebunie un bărbat chipeș, nu are de ce să se mai ascundă.

Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil are o relație serioasă cu politicianul Cătălin Boboc (45 de ani), secretar de stat la Ministerul Muncii. Relația celor doi se află la început, când încep să se descopere și să se îndrăgostească și mai mult unul de altul. Iubirea lor este atât de mare, încât au decis să se mute împreună.

Ce calități are noul iubit al vedetei

Femeia de afaceri vorbește foarte frumos despre bărbatul actual din viața ei, despre care mărturisește că o face să se simtă femeie. Cătălin are multe calități, este un om frumos, asumat, stăpân pe sine, foarte puternic, potrivit spuselor iubitei lui.

„Ce îmi place la iubitul meu este că mă face să mă simt femeie. Și sunt așa pentru că el este un bărbat asumat, stăpân pe sine, foarte puternic. Se implică în toate lucrurile, muncim de luni până vineri, dar știm și să ne distrăm. Avem pasiuni comune și ne place ordinea.

Cătălin este un bărbat frumos, responsabil, așezat, cu simțul datoriei, dar este atent la oameni, empatic, știe să zâmbească și să se bucure de viață. Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur, dar, după ce am povestit mai mult, mi-am dat seama că este un tip sociabil și de viață.”, a declarat Carmen Negoiță pentru Viva!.

Cum au ajuns să se mute împreună

Cătălin Boboc și Carmen Negoiță s-au cunoscut la un brunch, prin intermediul unor prieteni comuni. A fost o chimie între ei, încă de la început. Apoi au urmat convorbirile îndelungate la telefon până și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Ne-am cunoscut la un brunch, prin intermediul unor prieteni comuni, iar câteva ore mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să merg cu el la o zi de naștere și am acceptat. De atunci, ne-am întâlnit în fiecare zi, vorbeam la telefon și toată treaba cu datingul a durat patru zile. Apoi, mi-a spus că își dorește ceva serios și am fost de acord să încercăm. O lună mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să ne mutăm împreună și am acceptat.”, a dezvăluit concurenta de la Bravo, ai stil!.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro