18 aug. 2021 | 08:05

Alex Bodi, fotbalist la Real Madrid?! Ce a dezvăluit fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Monden
Alex Bodi, fotbalist la Real Madrid?! Ce a dezvăluit fostul soț al Biancăi Drăgușanu
Alex Bodi, fotbalist la Real Madrid! Ce a dezvaluit fostul sot al Biancai Dragusanu

Secretul lui Alex Bodi tocmai a ieșit la iveală. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a jucat fotbal la echipa spaniolă Real Madrid. Nimeni nu a știut asta până acum. Ce salariu ar fi avut celebrul om de afaceri ca fotbalist.

Câți bani câștiga Alex Bodi la Real Madrid

Alex Bodi nu are nevoie de nicio introducere. Este unul dinte cei mai cunoscuți și controversați oameni de afaceri din România, iar relațiile sale amoroase cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz l-au pus mereu în centrul atenției.

Alex Bodi a căpătat notorietate prin prisma mariajului cu Bianca Drăgușanu, iar divorțul scandalos dintre cei doi a ținut caldă prima pagină a publicațiilor de scandal din România. Ceea ce nu multă lume știe este că celebrul afacerist a c0chetat cu fotbalul și a jucat la una dintre cele mai mari echipe din lume.

Alex Bodi a fost jucător la Real Madrid acum mulți ani. Înainte de a deveni omul de afaceri de succes de astăzi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pornit de jos.

La 18 ani, părinții lui Bodi s-au mutat în Spania, iar tânărul Alex a început să lucreze în domeniul construcțiilor. Apoi, cu ajutorul unui prieten, Bodi a ajuns să evolueze pentru echipa de liga a treia a lui Real Madrid.

„Am dat o probă de fotbal. Am reuşit prin cineva să merg la echipa lui Real Madrid care juca în a treia ligă. Mi-a oferit un salariu mai mic doar pentru a merge la antrenamente. Mi-au oferit 410 euro, mă costa abonamentul 50 şi ceva de euro. M-am luat cu un băiat să muncim o zi în construcţii, că auzisem că în Spania era cu construcţiile.

Nu era maşină de făcut ciment, nu aveam pauză, mâncare. Am plecat de acolo, ne pierdusem cu metroul prin Madrid, nu aveam nici telefon mobil, mama plângea.”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Alex Bodi, acuzat că ar fi agresat-o pe Diana Gureșoaie

Faimoasa brunetă a declarat, acum puțin timp, că a fost agresată fizic de Alex Bodi la un local de fițe din Centrul Capitalei, după ce Gureșoaie a avut o altercație cu Oana Marica, presupusa lui iubită.

„Domnul Alex, în loc să aplaneze, cum ar face un domn, dar știm cu toții că lui îi place să agreseze femeile, vezi cazul Biancăi Drăgușanu, mi-a băgat mâna în gât ca să-și apere presupusa iubită și, probabil, nervos fiind că a văzut-o pe Bianca interacționând cu mine toată seara. (…) Însă dânsul mi-a băgat mâna în gât și am de gând să-l reclam la poliție.

(…) Eu nu am nicio legătură romantică cu el ca să stau să îi ascund agresiunile. La problemele pe care le are, în locul lui aș păstra un low profile, dar știm cu toții că lui i-a plăcut întotdeauna circul mediatic.”, a mărturisit Diana Gureșoaie.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Maia Sandu acuză „o fraudă fără precedent” în prima reacție după alegeri: „Scopul a fost să cumpere 300 de mii de voturi”
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Dana Budeanu, omagiu neașteptat pentru fosta soacră, Delia Budeanu. Ce a făcut public. A uimit pe toată lumea!
Unica.ro
Schimbare drastică la YouTube. Milioane de utilizatori, afectați
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro