Scandal violent cu Alex Bodi și Diana Gureșoaie: ‘Mi-a băgat mâna în gât’

Scandal violent cu Alex Bodi și Diana Gureșoaie: ‘Mi-a băgat mâna în gât’
Scandal violent cu Alex Bodi și Diana Guresoaie: ‘Mi-a bagat mana in gat’

Diana Gureșoaie rupe tăcerea după scandalul uriaș petrecut, miercuri seara, într-un restaurant de fițe din Herăstrău. Vedeta are propria versiune de adevăr și-l acuză pe Alex Bodi că i-a băgat mână în gât. Tot circul ar fi plecat de la Oana Marica, actuala iubită a lui Bodi.

Diana Gureșoaie are propria versiune de adevăr. Ce s-a întâmplat, de fapt

Tânăra bruneta neagă informațiile că ar fi fost dată afară din localul de lux din Herăstrău, în urma scandalului cu omul de afaceri Alex Bodi. Aceasta nu ar fi primit interdicție din partea patronilor restaurantului, după ce s-au spart mai multe pahare.

”Să ne înțelegem, nu a vrut nimeni să-l taie pe domnul Alex Bodi, dacă-l pot numi domn pe acest personaj. S-a iscat, la un moment dat, un scandal, pe care nicidecum nu eu l-am inițiat ci, dimpotrivă, am încercat să-l aplanez”, a dezvăluit Diana Gureșoaie pentru Cancan.

Cine este „capul răutăților”

De fapt, „capul răutăților” ar fi fost Oana Marica, actuala iubită a lui Alex Bodi, potrivit spuselor lui Gureșoaie. Bruneta a povestit cu lux de amănunte episodul petrecut în restaurantul de fițe din Herăstrău. Oana Marica ar fi amenințat-o cu bătaie pe Diana, lucru care nu se întâmplă pentru prima oară, a dezvăluit Diana.

”Oana Marica a bătut-o la baie, pentru a doua oară, pe Sara, actuala iubită a lui Costin „Termopane”. Sara a venit la mine, spunându-mi lucrul acesta și plângând, moment în care mi s-a făcut milă de ea. Văzând că vorbesc cu ea, Oana Marica a venit la mine, însoțită de o domnișoară, să mă amenințe cu bătaia, lucru care nu se întâmplă pentru prima oară.

Vedeta lansează acuzații grave

Acum doi ani, de ziua mea, mi-a jignit altă prietenă, Calina, tot din cauza acestui Costin și a iscat un scandal teribil. Această femeie cu pretenții de doamnă cred că are ceva personal cu toată lumea. Probabil, din frustrare și pentru că m-a văzut însoțită de Bianca și Sara, două dușmance aprige ale ei, a considerat de cuviință să vină să sară la mine la bătaie. Iar pe Sara de ce a bătut-o? Vă spun eu, pentru că domnul Costin îi plătește în continuare rata la mașina pe care o conduce și, uneori, îi mai dă bani să-și plătească și angajații de la salon.

Este ultima dată când vorbesc de această domnișoară, stiu ce am de făcut pe viitor, am martori că mă denigrează peste tot pe unde poate și o să iau măsuri. Știi cum e, hoțul strigă hoții. Să se uite mai atent în oglindă și să vadă cine e, înainte să jignească și să facă acuzații. S-a plimbat prin patul tuturor victimelor sigure pe care le-a găsit pentru bani. După ce le-a terminat banii, a căutat urmatoarea victimă sigură. Cu asta se ocupa această domnișoară”, a declarat tânăra brunetă.

Cum a reacționat Alex Bodi

Bodi, în loc să aplaneze scandalul, i-ar fi băgat mâna în gât Dianei, ca să-și apere presupusa iubită, acuză Diana Gureșoaie. Bruneta spune că îl va reclama la poliție pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, obișnuit să agreseze femeile din viața sa. Mai mult, tânăra vedetă îl sfătuiește să stea cuminte în banca lui, având în vedere probleme sale cu legea.

”Domnul Alex, în loc să aplaneze, cum ar face un domn, dar știm cu toții că lui îi place să agreseze femeile, vezi cazul Biancăi Drăgușanu, mi-a băgat mâna în gât ca să-și apere presupusa iubită și, probabil, nervos fiind că a văzut-o pe Bianca interacționând cu mine toată seara. (…) Însă dânsul mi-a băgat mâna în gât și am de gând să-l reclam la poliție.

(…) Eu nu am nicio legătură romantică cu el ca să stau să îi ascund agresiunile. La problemele pe care le are, în locul lui aș păstra un low profile, dar știm cu toții că lui i-a plăcut întotdeauna circul mediatic.”, a mărturisit Gureșoaie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI