10 aug. 2021 | 14:13

Dan Petrescu, dorit de o super echipă din România. Cine a pus ochii pe ”Bursuc”, de fapt

Sport
Dan Petrescu, dorit de o super echipă din România. Cine a pus ochii pe ”Bursuc”, de fapt
Dan Petrescu, dorit de o super echipă din România. Cine a pus ochii pe ”Bursuc”, de fapt

Dan Petrescu, dorit de o super echipă din România. „Bursucul” s-ar putea întoarce în Liga 1. După ce s-a despărțit de Kayserispor, din Turcia, în februarie, antrenorul de 53 de ani și-a luat o lungă pauză. În ultima vreme, s-a vorbit despre interesul unor formații din Rusia pentru fostul tehnician de la CFR Cluj. Acum, însă, Dan Petrescu e în „vizorul” unei formații de top din Liga 1.

Dan Petrescu, dorit de o super echipă din România

Dan Petrescu, dorit de o super echipă din România. Fostul tehnician de la CFR Cluj ar putea reveni în Liga 1 după o pauză de trei sferturi de an. La începutul lui decembrie 2020, „Bursucul” lăsa CFR Cluj pentru o aventură în Turcia, pe banca celor de la Kayserispor. A fost o tentativă nereușită, în februarie el fiind demis, deși tehnicianul a spus că a plecat singur, „din motive personale”. De atunci, a urmat o lungă așteptare, pigmentată doar cu oferte de la cluburi din zona Golfului, respinse de antrenor.

Dan Petrescu n-a făcut un secret din faptul că ar dori să revină în campionatul Rusiei. El a antrenat deja două echipe acolo, pe Kuban Krasnodar (decembrie 2009 – august 2012 și iunie – octombrie 2016) și pe Dinamo Moscova (august 2012 – aprilie 2014). Petrescu a declarat unei publicații ruse că e la curent cu „mersul fotbalului” în țara unde ar dori să se întoarcă. Zvonurile l-au dat „pe lista scurtă” a mai multor cluburi.

Cine a pus ochii pe ”Bursuc”, de fapt

Urmăresc meciurile şi ştirile, pentru că vreau să mă întorc în Rusia. Am multe oferte din ţările din Golf, dar i-am spus agentului meu că vreau să lucrez în Rusia. Aş dori să aştept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, atunci mă voi relaxa o vreme. Lucrez ca antrenor de 22 de ani fără pauză, CV-ul meu este plin, aşa că pauza actuală este importantă şi utilă pentru mine”, a mărturisit Dan Petrescu, cu ceva timp în urmă, conform sportbox.ru.

Ultima oră s-a vorbit despre interesul celor de FK Rostov. Dar formația din prima ligă rusă a preferat o altă variantă de antrenor, astfel că Dan Petrescu a rămas pe dinafară. Acum, însă, el pare aproape de o revenire în Liga 1. Tehnicianul cu 4 titluri câștigate pe banca tehnică a mai fost ofertat în primăvară de cei de la Voluntari. Dar Petrescu a cerut un salariu uriaș pentru campionatul nostru, de 50.000 de euro pe lună.

Sepsi OSK, ocupanta locului 4 în sezonul trecut, e pe cale să se despartă de Leo Grozavu, susține ProSport. Rezultatele neconcludente din ultima perioadă îi fac pe conducătorii clubului să caute un înlocuitor pentru acesta. Iar Dan Petrescu ar fi una dintre soluții, mai ales că e liber de contract. Sepsi are un start nemulțumitor în actualul campionat și a fost eliminată din Conference League de cei de la Spartak Trnava. Rămâne de văzut dacă, în cazul despărțirii de Grozavu, cei din Sfântu Gheorghe ar putea satisface nivelul salarial dorit de Dan Petrescu.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Cum s-au descoperit abuzurile socrului Prințesei Diana, Mohamed Al Fayed
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Ordinul a intrat în vigoare în toată România. Se dau amenzi usturătoare
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SE SCHIMBĂ LEGEA! Cine plătește pentru lucrările care se fac LA BLOC
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro