19 iul. 2021 | 11:47

Ce salariu ar fi avut Florin Călinescu la PRO TV. Zvonurile nu încetează să circule, după anunțul demisiei

Monden
Ce salariu ar fi avut Florin Călinescu la PRO TV. Zvonurile nu încetează să circule, după anunțul demisiei
Ce salariu ar fi avut Florin Calinescu la PRO TV

Florin Călinescu și-a anunțat demisia de la Românii au Talent, iar vestea a venit ca un șoc în rândul românilor. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie din partea marnoelui actor. Ce salariu ar fi avut artistul la PRO TV. Acum s-ar fi aflat adevărul.

Ce salariu ar fi avut Florin Călinescu la PRO TV

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV. Aceasta este fraza care stă pe buzele tuturor românilor de mai bine de 12 ore. Anunțul a fost făcut chiar de către marele actor, pe pagina lui oficială de Facebook, acolo unde a explicat că renunță la colaborarea cu trustul PRO:

„Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, așa i-a anunțat Florin Călinescu pe români că demisionează de la PRO TV.

Postul de televiziune PRO TV ar pierde, odată cu plecarea lui Florin Călinescu, capital de imagine și audiențe, având în vedere faptul că celebrul actor reușea să atragă publicul tânăr prin sarcasmul, carisma și dialogurile spumoase pe care le avea cu ceilalți colegi ai săi de la masa juriului.

Conform celor de la Capital, Florin Călinescu ar fi fost nemulțumit de noul management al trustului, cărora le-ar fi exprimat nemulțumirile sale privind calitatea și lipsa de identitate a postului TV:

„Spunea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri”, spun informațiile venite pe surse de la revista Capital.

Câți bani ar fi primit Florin Călinescu pe sezon la Românii au Talent

Ani la rândul, salariile vedetelor PRO TV au reprezentat un subiect tabu. Potrivit sursei citate anterior, Florin Călinescu ar fi primit în jur de 50.000 de euro pe sezon la Românii au talent.

„Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, declarat marele actor Florin Călinescu, acum ceva timp.

Prima declarație oficială a celor de la PRO TV legată de demisia lui Florin Călinescu

Șefii de la PRO TV au oferit prima lor reacție oficială privind decizia lui Florin Călinescu de a părăsi trustul:

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent.

Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au declarat oficialii postului PRO TV pentru click.ro.

Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Campionatul Mondial de Strâmbături. Cine e bărbatul cu cea mai hidoasă față din lume
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Dunărea a făcut prăpăd în Ungaria. România e în alertă. Când ajunge viitura la noi
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro