19 iul. 2021 | 10:05

Şefii Pro TV reacţionează după ce Florin Călinescu şi-a anunţat demisia. Detalii surprinzătoare despre plecarea juratului de la Românii au talent

Monden
Şefii Pro TV reacţionează după ce Florin Călinescu şi-a anunţat demisia. Detalii surprinzătoare despre plecarea juratului de la Românii au talent
Sefii Pro TV reactioneaza dupa ce Florin Calinescu si-a anuntat demisia

Vestea că Florin Călinescu își dă demisia de la PRO TV a luat prin surprindere publicul telespectator din România. Nimeni nu se aștepta ca celebrul jurat de la Românii au Talent să rezilieze contractul cu televiziunea din Pache Protopopescu. Ce spun șefii de la PRO.

Şefii Pro TV reacţionează după ce Florin Călinescu şi-a anunţat demisia

Anunțul demisiei lui Florin Călinescu a fost făcut duminică, 18 iulie, pe pagina oficială de Facebook a actorului, acolo unde juratul de la PRO TV a specificat faptul că renunță la colaborarea cu șefii trustului și, implicit, că va lăsa gol locul său de la masa juriului emisiunii Românii au Talent.

„Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, așa i-a anunțat Florin Călinescu pe români că demisionează de la PRO TV.

Șefii postului de televiziune au emis o declarație oficială, în exclusivitate pentru click.ro, în care au vorbit despre decizia lui Florin Călinescu de a demisiona de la PRO TV.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent.

Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au declarat oficialii postului PRO TV pentru sursa citată.

Florin Călinescu a venit ca jurat la Românii au Talent în anul 2015

Nu este prima dată când trustul PRO TV are de suferit plecări ale unor vedete importante. Reamintim că Mihai Petre, Mihaela Rădulescu, Bebe Cotimanis sunt câțiva dintre jurații care au eliberat scaunul de la pupitrul showului Românii au Talent.

Florin Călinescu a venit, în octombrie 2015, în juriu la emisiunea Românii au Talent, când oficialii PRO TV anunțau mutarea bombă a actorului, care l-a înlocuit pe celebrul Bebe Cotimanis.

„Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam.

Mă întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația „, declara Florin Călinescu acum șase ani.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro