17 iul. 2021 | 13:49

Ce mașină conduce Andreea Raicu. Nu rupe deloc gura târgului cu ea FOTO

Monden
Ce mașină conduce Andreea Raicu. Nu rupe deloc gura târgului cu ea FOTO
Mașina pe care o conduce Andreea Raicu

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, care are o bază de faci impresionantă. A debutat ca model, iar mai apoi a fost prezentatoare tv. Iată ce mașină conduce Andreea Raicu. Nu rupe deloc gura târgului.

Foto cu mașina pe care o conduce Andreea Raicu

Andreea Raicu este antreprenor, personalitate TV, consilier holistic și antrenor, autor de carte, promotor de viață sănătoasă, speaker motivațional și activist ONG. Are în prezent frumoasa vârstă de 43 de ani și iubește stilul de viață sănătos, pe care îl și promovează. Mereu a fost o persoană discretă care s-a ținut deoparte de dispute și de lumina reflectoarelor.

Pe rețelele de socializare, Andreea Raicu oferă sfaturi legate de frumusețe atât interioară, cât și exterioară și un stil de viață sănătos.  Frumoasa vedetă are o siluetă de invidiat pentru care  trage tare la sală, alături de antrenorul personal.

Celebra Andreea Raicu

Cariera frumoasei Andreea Raicu este una impresionantă. De-a lungul anilor, Andreea Raicu a prezentat emisiuni de mare succes și s-a numărat printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Tot timpul are zâmbetul pe buze și în prezent se pare că se bucură de roadele muncii sale.

Celebra vedetă s-a retras din televiziune, dar acest lucru se pare că nu o afectează financiar, ba din contră, o duce foarte bine. Dovadă este mașina pe care o conduce aceasta, pe care și-a achiziționat-o în ultima perioadă.

Mașina pe care o conduce Andreea Raicu

Andreea Raicu nu s-a uitat la bani când a ales mașina pe care o conduce în prezent. Ea se răsfață și își satisface propriile plăceri. Ea are un bolid de lux de zeci de mii de euro, pe care a pus ochii într-o reprezentanță auto, unde l-a analizat cu mare grijă. Acolo ea s-a sfătuit cu un angajat în privința acestei achiziții, potrivit spynews.ro.

Frumoasa prezentatoare a ales să își răsplătească singură munca și s-a decis să testeze piața mașinilor scumpe. Ea a pus ochii pe o bijuterie pe patru roți și nu s-a lăsat până nu și-a cumpărat-o.

Ce mașină conduce Andreea Raicu

Mașina pe care o conduce de puțin timp Andreea Raicu este reprezentată de un BMW Seria 4 Gran Coupé. Acesta a fost achiziționat de la o reprezentanță auto din București. Cu toate că este un bolid de lux, se pare că nu rupe deloc gura târgului.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro