08 iul. 2021 | 15:19

Avertismentul major primit de Adrian Mutu. Ce riscă să pățească la FCU Craiova

Sport
Avertismentul major primit de Adrian Mutu. Ce riscă să pățească la FCU Craiova
Avertismentul major primit de Adrian Mutu. Ce riscă să pățească la FCU Craiova

Adrian Mutu ar putea avea probleme la FCU Craiova. Ambițiile nou-promovatei sunt mari, pe măsura celor ale lui Adrian Mititelu jr. și ale tatălui acestuia, conducătorii echipei. Noul sezon al Ligii 1 va aduce în fața oltenilor două partide foarte importante, mai ales pentru fani: cu CFR Cluj, apoi cu Dinamo.

Avertismentul major primit de Adrian Mutu

Adrian Mutu a ales să se despartă de naționala U21 și să preia „Craiova lui Mititelu”. Un pas curajos, pe măsura caracterului „Briliantului”. Deocamdată, Mutu își face echipa, transferă „pe bandă rulantă” și speră să dea lovitura în noul sezon din Liga 1. Programul noii ediții de campionat nu-l avantajează. Primele două etape programează pentru echipa lui Mutu două meciuri tari. Primul, la Cluj, contra campioanei CFR, cel de-al doilea, pe teren propriu, dar contra vechiului „dușman” al Craiovei, Dinamo. Iar presiunea rezultatelor va apăsa pe banca tehnică. Mutu a primit deja un avertisment din partea liderului galeriei FCU, Adrian Preda. Fost portar al echipei până în 2018, Preda s-a „reprofilat”, devenind conducătorul ultrasilor olteni ce țin cu „Craiova lui Mititelu”

Pentru ca peluza să fie plină și suporterii să vină la stadion avem nevoie de o echipă puternică și de rezultate. Dacă nu avem rezultate, suporterii de la tribuna a doua sau de la oficială nu vor veni, pentru că așa a fost întotdeauna la Craiova”, a transmis Andrei Preda, poreclit „Gogoașă”, unul dintre liderii Peluzei Sud 97, într-o intervenție telefonică la o emisiune realizată pe pagina de Facebook FCU Craiova, conform gsp.ro.

Ce riscă să pățească la FCU Craiova

Preda l-a pus în gardă pe Adrian Mutu, transmițându-i că fără rezultate, va avea viață grea pe banca echipei. Perioada „de grație” stabilită de fani este de 5-6 etape. După care, dacă rezultatele nu vor fi pe măsura aștepărilor, suporterii „vor avea o discuție” cu conducerea tehnică.

Nu vom pune presiune pe echipă din primul meci. CFR Cluj e puternică, e campioana ultimelor patru sezoane. Noi suntem o echipă nou-promovată, dar așteptăm rezultate. În cazul în care nu vor fi rezultate după cinci-șase etape și vedem că echipa nu joacă ce dorim, o să acționăm, o să mergem peste jucători la club, vom avea o discuție cu conducerea, cu jucători. Sperăm să nu se întâmple asta. Va fi greu pentru Mutu, pentru că și el e la început de carieră”, a avertizat „Gogoașă”.

Fostul portar transformat în ultras a transmis și un avertisment conducerii clubului.

Ne dorim să nu pierdem la Cluj și să batem marea rivală Dinamo, în etapa a doua, pe stadionul Ion Oblemenco. Dacă va da greș echipa, vom lua la întrebări conducerea clubului, de ce i-a dat afară pe Trică și pe Bornescu. Până atunci nu putem să ne luăm de conducere și de jucători”, a mai declarat Andrei Preda.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro