19 iun. 2021 | 12:15

Prințul Harry, singur din nou. De ce Meghan Markle nu va fi la comemorarea Prințesei Diana

Monden
Prințul Harry, singur din nou. De ce Meghan Markle nu va fi la comemorarea Prințesei Diana
Prințul Harry, singur și la comemorarea Prințesei Diana

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi văzuți împreună nici de această dată. Un eveniment important din Familia Regală a Marii Britanii nu îi găsește nici acum unul lângă celălalt. Nepotul cel mic al Reginei din partea Prințului Charles va fi prezent la comemorarea mamei sale. Cum se va derula evenimentul și ce au pregătit în mod special cei doi frați?

Prințul Harry, singur și la comemorarea Prințesei Diana

Ducii de Sussex au dorit liniște și astfel au decis să renunțe la titlurile lor și să se retragă într-un loc unde speră să fie lăsați să-și trăiască viața în tihnă. Iată că anumite evenimente de familie nu-l pot ține pe Prinț departe de cei dragi. Decesul soțului Reginei l-a readus în prim-plan pe acesta care a venit singur să-și sprijine apropiații.

Comemorarea Prințesei Diana îl aduce în sânul familiei tot singur și de această dată. Meghan Markle nu va merge cu partenerul său în Anglia în cursul lunii viitoare, scrie Vanity Fair.

În ciuda speculațiilor care arătau că proaspăta mămică va fi prezentă, nu va fi așa, ci va rămâne în California. Prințul însă va ajunge în Anglia la începutul lunii următoare pentru a marca ceea ce ar fi fost a 60-a aniversare a celei are i-a dat viață, dar nu o va face cu toată familia.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că soția lui și cei doi copii vor rămâne în Statele Unite ale Americii: „Meghan nu va călători”, a spus sursa. Tocmai a născut şi Harry va merge singur”.

„Bineînțeles că mă doare”

Pe data de 1 iulie Harry va susține un discurs la ceremonia de la Palatul Kensinghton unde va fi inaugurată o sculptură care o înfățișează pe Diana. Opera a fost comandată împreună cu fratele său încă din 2017. Prințul William va livra și el un discurs, iar potrivit presei britanice el și Harry vor lua mai apoi prânzul cu Regina.

  • Cum se înțeleg în timpul acesta cu tatăl ducesei?

„Bineînțeles că mă doare. Sunt criminali în închisoare și sunt vizitați de familie. Nu am omorât pe nimeni cu toporul, am făcut doar o greșeală prostească și am fost pedepsit pentru ea. Ei vorbesc despre compasiune, dar nu au deloc pentru mine, pentru familia mea, pentru lume. Dacă aș fi făcut ceva îngrozitor, ar fi fost în regulă, dar nu am făcut. Aș fi foarte dezamăgit dacă nu aș apuca să-mi țin nepoata în brațe. În 18 iulie fac 77 de ani, iar bărbații din familia Markle nu prea trec de 80. Aș putea să nu-mi cunosc nepoții. Nu caut milă, spun doar care este realitatea. Tot ce pot să zic este că sper să-i văd, sunt un bunic bun”
Thomas Markle

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Păcăleala cu repartitoarele. Facturi mai mari, deși afară era cald
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de circulație
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
OBLIGATORIU în a doua ZI de PAȘTE! Cum ai NOROC toată viața
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro