04 iun. 2021 | 14:36

Violeta are iubit deja? Ce a divulgat Andreea Marin despre fiica ei VIDEO

Monden
Violeta are iubit deja? Ce a divulgat Andreea Marin despre fiica ei VIDEO
Violeta are iubit deja. Ce a divulgat Andreea Marin despre fiica ei

Andreea Marin a făcut dezvăluirea anului despre fiica ei. Se pare că tânăra Violeta nu a simțit încă fiorii primei iubiri. Prezentatoarea TV este foarte mândră de fata ei, cu care are o relație specială, cele două fiind cele mai bune prietene. Are sau nu iubit Ana Violeta? Ce a divulgat Andreea Marin despre fetița ei de 13 ani.

Violeta are iubit deja?

Deși este o adolescentă frumoasă, Violeta nu are timp de pretendenți, fiind foarte concentrată pe școală. Cu toate acestea, celebra ei mamă este convinsă că momentul în care fiica se va îndrăgosti pentru prima dată nu este foarte îndepărtat. Chiar dacă sunt extrem de apropiate și vorbesc despre orice, Andreea Marin mărturisește că Ana Violeta este o fetiță sfioasă și timidă, căreia nu îi place să vorbească despre relații.

„Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are.

E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc. Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici!”, a declarat Andreea Marin despre fiica ei Violeta, la emisiunea „Exclusiv VIP” prezentată de Cristi Brancu de la Prima TV.

Fiica Andreei Marin a avut COVID-19

Micuța Violeta a trecut prin momente dificile iarna trecută. Adolescenta a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, spre îngrijorarea mamei sale. Din fericire, fiica lui Ștefan Bănică a făcut o formă ușoară a bolii și a trecut cu bine peste acest episod.

„Cred că mi-am făcut prea multe griji, chiar ea mi-a spus că mama nu trebuie să-ți faci atâtea griji, vom reveni la școală, va fi bine.

În iarnă n-a fost atât de comod, a avut boala într-o formă destul de lejeră, chiar în sărbătorile de iarnă și în apropierea zilei ei de naștere, dar până la urmă e o lecție”, a declarat Andreea Marin la Xtra Night Show de la Antena Stars

Andreea Marin se laudă peste tot cu fiica ei, pe care o consideră cea mai mare realizare a vieții sale. Pe rețelele de socializare, vedeta de la TVR pune mereu fotografii cu fetița ei Violeta, pe care o caracterizează în doar câteva cuvinte esențiale: „fericirea are chipul ei”.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro