26 mai 2021 | 23:53

Soția lui Cristian Țânțăreanu s-a îmbolnăvit din cauza pandemiei. Ce s-a întâmplat cu ea

Monden
Soția lui Cristian Țânțăreanu s-a îmbolnăvit din cauza pandemiei. Ce s-a întâmplat cu ea
Soția lui Cristian Țânțăreanu s-a îmbolnăvit din cauza pandemiei. Ce s-a întâmplat cu ea

Cristian Țânțăreanu este cunoscut drept un petrecăreț, așa că nu s-a ferit de vacanțe nici măcar în pandemie. Afaceristul a făcut aceste călătorii și din cauza stării de sănătate pe care soția lui a avut-o.

Soția lui Cristian Țânțăreanu s-a îmbolnăvit din cauza pandemiei

Cristian Țânțăreanu spune că nu s-a ferit să meargă în vacanțe, deși este pandemie. El a spus că nu a respectat neapărat măsurile impuse de autorități, însă a reușit să scape fără să fie infectat cu virusul care face ravagii în toată lumea. El a povestit că unul dintre motivele pentru care a ales să meargă în străinătate în vacanțe este pentru că soția lui intrase în depresie.

 “Eu mască nu am purtat, dar m-am ferit. Nu cred că am scăpat de pandemie. M-am întors din Egipt, acolo ăia care nu purtau mască erau amendați. Nevastă-mea, cu bolile astea intrase în depresie, plângea de se rupea la nenorocirile altora. Anul ăsta am mers în trei vacanțe.

Am fost în Tenerife și Grecia pe la începutul anului și apoi Egipt. În Egipt am fost 20 de persoane, cu nepoți cu tot. Prima zi în care a dat voie la boșorogi, am fost la Buftea și m-am vaccinat cu toți boșorogii după mine. Așa putem face și noi chefuri. Eu nu înțeleg ce e în capul unora care nu vor să facă vaccinul”, a spus Țânțâreanu.

În plus, afaceristului îi merge de minune și chiar face bani în această perioadă. El a declarat că vrea să facă un complex numit Pandemia.

“Fac un complex de evenimente unde se vor face concerte, nunți, botezuri, care se va numi Pandemia. Are trei săli: Sars CoV-1, Sars CoV-2 și Eternitatea. Vom avea și piscină. Sper să terminăm anul ăsta. Lucrez cu indieni”, a declarat Țânțâreanu.

Cristian Țânțăreanu, la un pas de moarte

Țânțăreanu a trecut prin clipe de coșmar, anul trecut, când a aflat că are cancer. S-a tratat și s-a operat în străinătate și a reușit să treaca peste boală.

”La mine a fost așa: Deci eu ieșeam cu sânge, la un moment dat. Rar, dar se întâmpla. Soția mea mi-a spus să merg la doctor, dar nu am vrut până când nu m-a anunțat ea, într-o dimineață, că trebuie să merg că mă așteaptă doctorul.

N-am vrut să merg, dar a insistat. M-am dus, mi-a facut colonoscopie și încă niște analize. Trebuia să aflu rezultatul. A doua zi s-a dus fi-miu să le ia. Trebuia să vină cu rezultatul la ora 9.00. N-am fost preocupat de treaba asta și mi-am adus aminte abia seara.

Dom’le, dar trebuia să vină de dimineață cu rezultatul! M-am și gândit – dacă n-a spus nimeni nimic, înseamnă că e cancer. Și a fost în felul următor:

Măi, a venit Dragoș? Da. E cancer? E cancer! Și asta a fost toată treaba. Și m-am pregătit de ultimul drum. Credeam că mă curăț. Am împărțit la fiecare: copii, nepoți ca să nu se certe și am așteptat. Am scăpat!”, a povestit el.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Nu e conspirație! Telefonul mobil va ști totul despre noi și ne va conduce viața
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Românii, taxaţi cu 500 LEI, chiar şi de mai multe ori pe an. Va fi inclus în preț, nu poți evita
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
SE CERE RETRAGEREA din ALEGERI! CUTREMUR în POLITICĂ!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro