Lovitură cruntă pentru milionarii din Paradisul Verde. Imagini șocante: ”Dimineața, erau toți morți!”

Lovitură cruntă pentru milionarii din Paradisul Verde. Imagini șocante: ”Dimineața, erau toți morți!”
Dezastru ecologic în complexul Paradisul Verde. Sursa foto: libertatea.ro

Dezastru ecologic în Paradisul Verde, complexul rezidențial ridicat de omul de afaceri Cristian Țânțăreanu! Tone de pește plutește pe luciul de apă aflat chiar în apropierea complexului, iar locatarii au sunat cu zecile pentru a semnala dezastrul.

Dezastru ecologic în complexul Paradisul Verde

Inspectorii de la Direcția Sanitar Veterninară au luat probe de apă, pentru a afla dacă peștii au fost otrăviți cu vreo substanță, așa cum se presupune, ori au murit electrocutați de braconieri, care ar fi aruncat în apă fire electrice, sau poate cauza ar putea-o reprezenta chiar deversările din lac, care au sufocat pur și simplu peștii.

Publicată de Gabriela Paisa pe Sâmbătă, 23 mai 2020

”Nu vreau să mai dormim în papuci și șmecherii să-și vadă de treburile lor. Cu toții am avut sau avem impresia că ne-am mutat sau trăim de mai mult timp într-un loc pe care-l credem cumva “mai bun”. Vă vine sau nu să credeți, așa arată Lacul Ostratu, ce marginește Paradisul Verde!

Dezastru ecologic în complexul Paradisul Verde
Dezastru ecologic în complexul Paradisul Verde. Sursa foto: click.ro

Mii de pești au murit, însă nu se cunosc cauzele exacte

Traim live un dezastru ecologic și ceea ce urmează este un pericol uriaș pentru locatarii din vecinatate. Haideți să alăturăm acest scenariu demn de serialul Cernobil la cel cu “insulele de moloz” din ce în ce mai dese de pe câmp, la tonele de deșeuri, pet-uri din petecele de pădure și din șanțuri, la furtul de lemne cu căruța, la fumul care ne intoxică nopțile și iată cum obținem o imagine a unei complicități criminale când indiferența și lipsa de reacție a celor responsabili se împletesc de minune cu ignoranța și confortul fiecăruia dintre noi. Starea noastră de mai bine se datorează percepției de mai bine, realitatea este însă una dezolantă”, a postat Gabriela Paisa, pe grupul comunei Corbeanca, împreună cu imaginile șocante.

Lacul este privat și a fost concesionat cu mulți ani în urmă de mai multe persoane, iar bucata cu peștii morți îi aparține chiar lui Cristian Țânțăreanu, cel care deține de altfel Paradisul Verde.

”Peștii s-au sufocat. Este fitofag chinezesc și e sensibil la treaba asta. N-a plouat din toamnă. Poate că trebuia să fac aeratoare, dar aia era o treabă complicată. Crapul, carasul n-au pățit nimic. Am trimis la incinerat o parte”, a declarat pentru click.ro Cristian Țânțăreanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI