Cristian Țânțăreanu, obligat să respecte indicațiile medicilor: „Ajung la Bellu, mă chinui să beau un suc!”

Cristian Țânțăreanu, obligat să respecte indicațiile medicilor: „Ajung la Bellu, mă chinui să beau un suc!”

Cristian Țânțăreanu se simte din ce în ce mai mult cu un picior în groapă, dar spune că și-a pregătit-o deja. Celebrul om de afaceri s-a împăcat cu ideea cu mulți ani în urmă, când a fost diagnosticat cu cancer. Acum, el este obligat să respecte indicațiile medicilor cu strictețe.

Cristian Țânțăreanu (75 de ani), cândva unul dintre cei mai excentrici bogătași români, a mărturisit că se chinuie să lupte cu moartea care-l așteaptă cu nerăbdare.

Cristian Țânțăreanu spune că s-a pregătit de moarte

În ciuda problemelor grave de sănătate pe care le are, afaceristul și-a păstrat simțul umorului, dar a devenit unul mai sinistru, cum se întâmplă în cazul oricărui om chinuit de o boală necruțătoare. Este și asta o metodă de a face față gândului că nu mai ai scăpare și e una admirabilă.

„Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Plajă nu prea fac, nu ştiu dacă am făcut vreodată baie în piscină în cinci ani, dar trăim, supravieţuim. Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică dau de o vodkă”, a declarat afaceristul pentru România Tv.

Cristian Țânțăreanu, obligat să respecte indicațiile medicilor

O fi pregătit pentru ce e mai rău, dar acesta continuă să se bucure de viață la intensitate maximă, pentru că își permite și pentru că nu mai are nimic de pierdut, cu excepția oamenilor dragi, evident:

„Am fost trei săptămâni în Africa de Sud, după am fost în Maldive, după am fost în Italia, acum două săptămâni la Monaco, acum iar plec marţi la Nisa, după care mă întorc şi plec în Antalia şi aşa mai departe, bem şi ne plimbăm.”

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri români. În 2007, averea lui era estimată undeva la 50 de milioane de dolari. În 2009, el a fost diagnosticat cu cancer la colon. A fost supus unei operații la Paris, iar o perioadă, a crezut că a scăpat de boală, însă aceasta a recidivat.

Cancerul și-a pus amprenta inclusiv pe aspectul său fizic și i se citește suferința pe chip.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI