22 mai 2021 | 11:56

Nominalizare șocantă la Survivor România 2021. A primit cele mai multe voturi vineri seară

Monden
Nominalizare șocantă la Survivor România 2021. A primit cele mai multe voturi vineri seară
Nominalizare șocantă la Survivor România 2021. A primit cele mai multe voturi vineri seară

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, așa că au fost nevoiți să facă propuneri privind concurentul care merită să fie eliminat. Acum, înainte să facă nominalizările, Faimoșii și-au reproșat unii altora nemulțumirile.

Nominalizare șocantă la Survivor România 2021

Acum, unul dintre concurenții din echipa roșie este în pericol de a pleca acasă. În interiorul echipei Faimoșilor sunt tensiuni mari, iar asta s-a văzut.

Din punctul meu de vedere am început să ne duelăm pe față unii cu ceilalți, am înceăput să ne arătăm răutatea unul față de celălalt, am reușit să ne destabilizăm din orice punct de vedere, nu untem o echipă și nu am fost niciodată.

În foarte puține momente am fost pe bune o echipă. E normal pe de-o parte. Unii dintre noi am uitat de umanitate, am uitat de cine suntem cu adevărat, poate unii ar fi putut fi exemple pentru cei tineri de acasă, poate unii așa au și sufletul plin de ură.

Chiar dacă ei au un avantaj, ei nu sunt cei mai buni. Noi am deovedit de multe ori că suntem mai buni ca ei. Dacă înainte erau discuții, certuri, erau mărunte, acum s-au dat pe față. Nu mai ținem cont de absolut nimic. Dacă greșesc aș accepta să fiu corectat”,  a spus Sebastian Chițoșcă.

Culiță i-a răspuns că nu este de acord cu Sebastian și spune că toată echipa ar trebui să își schimbe atitudinea.

Cred că trebuie să nu le mai băgăm în seamă și să ne putem unul în locul celuilalt. Să plece schimbarea de la noi, fiecare să facă ceva pentru el. Dacă considerăm că suntem perfecți, atunci să nu ne schimbăm.

Sebastian, în pericol de a pleca acasă

Raluca Dumitru a intervenit și ea, referindu-se la conflictul pe care l-a avut cu Culiță, când acesta i-a spus că este falsă, iar ea i-a aruncat cu nisip în ochi.

„Da, așa este. Suntem o echipă cu două tabere. Ne certăm din motive mici, sunt tensiuni mari. Ce nu mi se pare corect este când ajungem să ne jignim.

Aici fac referire la mine și la Culiță, pentru că am fost jignită de el. Fake, țărancă, nu am 7 ani de acasă. Dacă nu ne suportăm, putem să ne spunem punctul de vedere dar fără să ne jignim. Am avut o atitudine față de el ieri la joc când i-am aruncat cu nisip în față, pentru că m-a făcut țărancă.

Ai pretenția să am cei 7 ani de acasă după ce îmi arunci cuvinte urâte. Poate nici eu nu te suport, dar nu te jignesc. Dacă atitudinea ta este corectă…Mulțumesc!”, a spus Raluca Dumitru.

Faimoșii au votat pe cine vor să elimine, iar rezultatul a fost: Sebastian, 4 voturi, Culiță 2 voturi, Ștefan 1 vot, Zanni 1 vot.

„Nu mai deschidem și ultimul vot din urnă, pentru că matematic Sebastian este nominalizat spre eliminare.”, a anunțat Dan Pavel.

”Am fost un tip destul de realist și sunt și oricât de bun am fost pe traseu și social, competiția asta merită s-o câștige Zanni. El are toate calitățile, și sportive și umane și tot ce vrea el”, a fost reacția lui Sebastian.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Examen cu Băsescu la Cotroceni. Imaginile de care a râs toată Europa. Video
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin UE pentru toate ţările. România n-are niciun cuvânt de spus: E o provocare
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro