03 mai 2021 | 19:19

Sebastian Chitoșcă, în lacrimi la Survivor România 2021. Ce veste a primit concurentul, de Paște

Monden
Sebastian Chitoșcă, în lacrimi la Survivor România 2021. Ce veste a primit concurentul, de Paște
Sebastian Chitoșcă a izbucnit în lacrimi la Survivor România 2021

Sebastian Chitoșcă a răbufnit în plâns atunci când producătorii i-au pus la dispoziție un mesaj important. Ce veste a primit concurentul de la Survivor România? Bărbatul nu și-a mai putut ține emoțiile în frâu.

Survivor România 2021: Sebastian Chitoșcă a izbucnit în lacrimi! Ce veste a primit Faimosul?

Sebastian Chitoșcă a avut parte de o surpriză extrem de emoționată care i-a făcut până și pe cei de acasă să lăcrimeze. Faimosul a izbucnit în lacrimi atunci când și-a văzut fratele bolnav care-l așteaptă acasă și pe care nu l-a mai văzut de patru luni, de când se află la concursul din Republica Dominicană.

Echipa roșie a avut ocazia să primească vești de acasă, lucru care pe unii i-a copleșit total, iar altora le-a dat putere pentru a rezista din ce în ce mai mult în show-ul sportiv.

Jocul disputat în cursul serii de duminică le-a adus o victorie incomensurabilă Faimoșilor care s-au bucurat de o masă tradițională chiar de Paște, dar mai ales de ceea ce aveau nevoie – energia și cuvintele celor dragi. Fostul fotbalist a avut parte de un mesaj din dreptul soției, tatălui, fratelui și nepotului său.

„Nu ceda psihic”

„Hristos a înviat! Iubire, paște fericit! Chiar dacă ești departe de noi și îți este greu, mult a fost, puțin mai este. Tu ești un model de ambiție și putere pentru mine, așa te vreau și în această competiție. Nu ceda psihic!”, i-a transmis soția.

„Frate, dacă nu ai niciun gând să mai lupți, gândește-te la mine! Te iubesc!”, au fost cuvintele pe care i le-a spus fratele lui. Amintim că bărbatul a suferit un accident în urmă cu câțiva ani care l-a făcut pe Faimos să renunțe la cariera de fotbalist. Cel din urmă a rămas fără cuvinte:

„Nici nu știu ce să cred despre fratele meu, nu știu dacă a mai evoluat. Pare că a rămas la fel. Mă bucur că l-am văzut după atât de mult timp. Mă bucur că mi-am văzut soția, pe tatăl meu”, a declarat bărbatul printre lacrimi.

„Vă iubesc și eu. Vă urez Paște fericit! După acel mesaj de la familie mi-am văzut fratele. Mi-a adus aminte că eu când am plecat de acasă i-am promis că tot ce fac aici fac doar pentru a îl face mândru pe el. Mă bucur foarte mult că am avut parte de acest mesaj. Sincer, mie unul mi-a dat putere, însă și multă tristețe pentru că mă așteptam ca fratele meu să fie, să zic, cum era înainte”
Sebastian Chitoșcă

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune de Florii. Se rostește dimineața pentru îndepărtarea tuturor relelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro