Sindy, reacție emoționantă după eliminarea de la Survivor România. Ce s-a întâmplat înainte de Consiliu

Sindy, reacție emoționantă după eliminarea de la Survivor România. Ce s-a întâmplat înainte de Consiliu
Sindy, reactie emotionanta dupa eliminarea de la Survivor Romania

O nouă lovitură dură pentru echipa Războinicilor. Sindy a fost eliminată de la Survivor România, fiind concurenta din echipa albastră care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. Nimnănui nu i-a venit să creadă atunci când Daniel Pavel i-a rostit numele. Consiliul de eliminare de Paște, din data de duminică 2 mai, a venit cu o nouă răsturnare de situație. Ce s-a întâmplat înainte de Consiliu

Sindy, reacție emoționantă după eliminarea de la Survivor România

Consiliul de eliminare de Paște a venit cu noi întorsături șocante de situație la Survivor Româna. Albert Oprea a fost detronat, după opt săptămâni consecutive, din postura de favorit al publicului de către Maria Chițu, concurenta care s-a apropiat de el cel mai mult pe parcursul acestei competiții.

Blondina despre care fanii spun că ar fi iubita Războinicului a câștigat simpatia publicului, în ultima perioadă, în urma certurilor dure dintre ea, Sorin Pușcașu și restul echipei albastre.

Albert s-a clasat al doilea în clasamentul preferaților publicului, iar pe locul trei a fost votat nimeni altul decât Andrei Dascălu. Luptătorul K1 de numai 22 de ani le-a mulțumit admiratorilor săi din România pentru sprijinul arătat săptămână de săptămână și promite să nu se oprească aici și să ajungă în marea finală.

Sindy și-a presimțit plecarea de la Survivor România

Printr-un calcul matematic simplu Războinicii care au intrat în cursa pentru eliminare au fost Marius, Sorin și Sindy. Din păcate pentru atletă, ea a fost cea nevoită să părăsească emisiunea in Republica Dominicană.

„Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor. Sunt bucuroasă că am reușit să ajung până aici, mi-am dorit mult să ajung la această competiție.

O să plec cu capul sus. Nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu am nicio problemă. Câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Mi-a plăcut, a fost frumos.

Mă duc acasă la ai mei, oricum mă așteaptă. Am primit acel video și au spus că mă așteaptă, au avut și ei o presimțire, pentru că telepatia noastră e foarte puternică. Nimic nu e mai important decât familia pentru mine, mă gândeam că pot să stau mai mult timp departe de familia mea.

Chiar înainte să vin le-am spus părinților că m-aș muta într-un loc exotic, dar aici am realizat că nu a m-aș muta nici măcar din oraș, să nu-i pot îmbrățișa, să vorbim doar la telefon e nimic. O să apreciez totul mult mai mult când ajung acasă”, au fost ultimele cuvinte ale lui Sindy la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI