03 mai 2021 | 13:17

Ghinion uriaș pentru Dan Negru chiar în ziua de Paște. Ce a pățit vedeta: ”Se pare că e ceva serios” EXCLUSIV

Monden
Ghinion uriaș pentru Dan Negru chiar în ziua de Paște. Ce a pățit vedeta: ”Se pare că e ceva serios” EXCLUSIV
Ghinion uriaș pentru Dan Negru chiar în ziua de Paște. Ce a pățit vedeta ”Se pare că e ceva serios” EXCLUSIV

Ghinion uriaș pentru Dan Negru chiar în ziua de Paște. Prezentatorul Antenei 1 este negru de supărare după ce a rămas cu mașina de fițe în drum, din cauza unor probleme tehnice apărute chiar în timpul vacanței de Paște. Ca să ajungă totuși la Timișoara, acolo unde mama lui îl aștepta cu masa plină cu bunătăți, Dan a găsit soluția salvatoare: ”Am închiriat o mașină”, ne-a spus el, pentru Impact.ro.

De altfel, Dan Negru a avut mai mereu urmărit de ghinion, cu fostele mașini: a fost amendat în Franța, a făcut ”pana prostului” și a căzut în șanț pe Valea Oltului, iar într-o iarnă, artificiile de la Romexpo i-au ciuruit capota.

Ghinion uriaș pentru Dan Negru chiar în ziua de Paște

  • ”Am rămas blocat cu mașina la Orăștie, eram cu tot familionul după mine”

Dan Negru se întorcea zilele trecute spre București de la filmările realizate la Cluj, unde adesea se întâlnește și cu bunul său prieten, Florin Piersic. Când, la un moment dat, mașina marca Mercedes în valoare de aproximativ 50.000 de euro s-a blocat. Dan ne-a povestit despre ghinionul petrecut chiar în Săptămâna Mare:

”Paștele m-a prins pieton căci mi s-a stricat ceva la mașină. Am rămas blocat cu ea la Orăștie, mi-au urcat-o pe platformă. Eram cu tot familionul după mine. Am închiriat o mașină, de Paște voi face vizitele cu mașină de închiriat, cam 40 de lei pe zi am plătit. Am dus-o în service, nu știu cât va costa, se pare că e ceva serios”, ne-a mărturisit Dan Negru în exclusivitate.

Dar, de-a lungul vremii, Dan Negru a mai avut probleme cu mașinile proprietate personală:

”Când am fost la Paris, mii de fani ovaționau echipa de fotbal a Franței, devenită campionă mondială. Pe stradă era o nebunie, milioane de oameni iar eu rămăsesem blocat cu mașina”, își amintește Dan Negru, care și filmase acele momente cu fanii aflați în delir.

Deși vedeta noastră a claxonat insistent, a trebuit să aștepte cu orele ca să poată ieși de pe drumul blocat: ”Mi-au facut praf mașina și urechile!”, menționa vedeta Antena 1, în filmarea postată pe conturile sociale.

A făcut ”pana prostului”: ”Uitasem să fac plinul”

Dan Negru a trecut și prin ”pana prostului” în urmă cu câțiva ani, pe ruta București– Timișoara:

“Uitasem să fac plinul. Era seară, nimeni nu oprea ca să mă ajute, mi-am sunat prietenii, nu găseam soluții. Într-un final, când deja îmi pierdusem speranța, un nene m-a remorcat până la Râmnicu-Vâlcea, la prima benzinărie”, și-a mai amintit prezentatorul Antenei 1.

Dar poveștile cu mașinile lui Dan Negru nu se opresc aici:

”Prezentam Revelionul la Romexpo iar artificiile de la miezul nopții mi-au ciuruit capota. A fost pagubă mare, ce am luat pe prezentare am dat pe reparații”, se amuză acum, de acel incident, Dan Negru.

A mai trecut însă și printr-o mare sperietură:

”După Revelion, mereu mă duc acasă cu mașina, la Timișoara. Într-o iarnă era o ninsoare cumplită, am luat-o pe Valea Oltului, aveam un Peugeot și m-am ajuns într-un șanț”, povestea el, la Antena 3.

Amendat cu 135 de euro în Franța

Dan Negru s-a trezit și penalizat, nu aici, în România, ci în Franța:

”A trebuit să plătesc o amendă de 135 de euro, chiar în Paris. De ce? Mă apucasem să-mi citesc e-mail-urile primite, pe când eram la un semafor! Deci, acolo e mai rău, primești o amendă și dacă te uiți în telefon când staționezi”.

Nu le dă bani cerșetorilor, la semafor: Toți mă știu de zgârcit!”

Dan Negru deține un adevărat imperiu imobiliar, înălțând construcții de peste 1 milion de euro, are mașină de fițe de aproximativ 50.000 de euro, însă pe cât este de bogat, pe atât este de strâns la pungă:

”Când opresc cu mașina la semafor, nimeni nu vine la geam. Cerșetorii mă știu. Zic: ”A, e Dan Negru, ăsta nu ne dă nimic!”, ne-a mai povestit Dan Negru pentru Impact.ro.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Tragedie în sport. Fotbalist ucis la doar 21 de ani, în Hunedoara
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Capital.ro
Sucul de morcovi, aur pentru sănătate. Efectul puternic pe care îl are asupra organismului
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro