27 apr. 2021 | 07:41

Acuzații grave la adresa soției lui Flick. Denisa Filcea nu a mai suportat și a răbufnit de Florii

Monden
Acuzații grave la adresa soției lui Flick. Denisa Filcea nu a mai suportat și a răbufnit de Florii
Acuzații la adresa soției lui Flick, Denisa Filcea

Denisa Filcea, soția lui Flick, a răbufnit pe internet. Aceasta și-a recunoscut o mare greșeală pe care a făcut-o în raport cu urmăritorii ei. Ulterior, i-a pus la punct pe cei care au criticat-o.

Acuzații la adresa soției lui Flick. Denisa Filcea a răbufnit

Denisa Filcea este cunoscută pentru relația apropiată cu fanii de pe rețelele de socializare și tot timpul le-a spus cele mai sincere păreri ale sale. Aici a și greșit, susține ea, deoarece de fiecare dată a fost judecată.

„Mi-am dat seama că una dintre cele mai mari greșeli făcute în mediul online până acum a fost că am căzut în plasa de a spune părerea sinceră și total asumată cu privire la aceste servicii efectate ocolind legea. E o greșeală pentru că am ajuns la concluzia că oamenilor din online le plac doar atunci și doar până spui ceea ce ei nu vor să audă.

Mi-am spus părerea pentru că am crescut cu principii, într-o familie în care părinții mei ne-au învățat să facem totul corect. Acum am profitat de această expunere și v-am îndrumat și pe voi să faceți ceea ce este corect. Nu o să îmi mai spun părerea”, a spus Denisa Filcea.

Totodată, aceasta a ținut să le transmită un mesaj tăios și celor care o acuză că face reclame și campanii în mediul online. Denisa le-a amintit internauților că și-a început cariera de model de la vârsta de 15 ani. În plus, le-a arătat și câteva fotografii de atunci, când poza pentru cele mai mari branduri din lume.

„Referitor la faptul că îmi mai scrie câte o deșteaptă sau un deștept că: vai, te-ai apucat și tu de făcut reclame… Dragii mei, eu de la 15 ani sunt imaginea și am fost imaginea unor foarte multe brand-uri naționale și internaționale. Să fim serioși, pe bune? Voi credeți că eu fac reclame ca să-mi dea ceva gratis? Treziți-vă un pic! Asta referitor la cei care se cred deștepți”, a mai spus soția lui Flick.

Detalii despre nuntă. Tânăra a spulberat speculațiile 

Despre Denisa s-au scris multe. Unii o admiră, alții o blamează. Cine e cu adevărat fosta Miss Planet 2019? Este o fată din Oradea, simplă, spune ea.

„La început, oamenii au spus că noi doi ne-am căsătorit pentru că am rămas însărcinată și că am rămas însărcinată expre ca să mă căsătoresc cu el. Am și făcut un video în care le explicam oamenilor că iubirea există și că a fost un lucru total dezinteresat. Au fost care au spus că am făcut-o pentru faimă”, a declarat Denisa într-un interviu pentru ”XNS”.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Regele Charles l-ar putea primi pe fiul său la sfârșitul lunii. E valabil și pentru Meghan?
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro