23 apr. 2021 | 08:52

Sebastian Chitoșcă a furat un telefon la Survivor România. Ce a făcut imediat după

Monden
Sebastian Chitoșcă a furat un telefon la Survivor România. Ce a făcut imediat după
Sebastian Chitosca a furat un telefon la Survivor

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 a încălcat regulamentul emisiunii în care se află. El a furat un telefon și i-a scris mesaje soției sale, aflate acasă.

Sebastian Chitoșcă a furat un telefon la Survivor România

După ce Zanni a furat două pachete de biscuiți pe care le-a împărțit cu colegii săi, iar Culiță Sterp s-a îndepărtat prea mult de tabăra sălbaticilor punându-și astfel viața în pericol, Sebastian Chitoșcă, tot de la Faimoși, a încălcat și el regulamentul Survivor România 2021. Iată cum a decurs discuția între Dan Pavel și Sebastian Chitoșcă, dar și cum și-a motivat Faimosul acțiunea.

”Dan: Tot ce s-a întâmplat va avea o consecință. Sebastian, tu ai fost prins încercând să iei legătura cu cineva drag de acasă.

Sebi: Da, am încercat să iau legătura cu soția mea. Nu are rost să spun câte luni sunt. De opt ani, mai mult de 2 săptămâni pe an nu ne-a despărțit nimic, sărăcie, bogăție, certuri, nimic. M-am trezit în acea dimineață și nu mai aveam stare să fac nimic. Simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Această emisiune este ca închisoarea Alcatraz. Nu putem face mai mult de 15 metri în față sau spate.

”Acasă am lăsat o situație grea”

Nu poți face nimic, decât să te duci în pădure să te pierzi sau să mori. Acasă am lăsat o situație grea, cu familia, cu mama, cu fratele. Am încercat să fac rost de telefon și am vrut să scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea și cam atât am făcut. Nu-mi pare rău pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor lângă ea.

În caz că am acasă oameni care mă apreciază și copii, le sugerez să nu facă ce am făcut eu, că nu este demn. Îmi cer scuze față de ambele echipe și față de oamenii care mi-au dat încrederea să ajung aici. Sunt bărbat, nu pot să las capul jos pentru greșeala pe care am făcut-o. Mi-am recunoscut toate defectele și greșelile, nu sunt mândru de ce am făcut și nu vreau să mai zic nimic.”

Care sunt consecințele pentru Sebastian Chitoșcă, dar și pentru Culiță Sterp, se va afla însă edițiile care urmează la Survivor România. Așadar, fanilor acestora nu le rămâne decât să aștepte pentru a afla ce se va întâmpla cu cei doi pe viitor, dar și cum vor fi penalizați.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1 IULIE
Capital.ro
Mesaje de Florii 2024. Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei care poartă nume de flori
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro