Cum arată pâinea care nu îngrașă și care sunt ingredientele naturale din care se poate prepara aluatul. Experții în nutriție au dezvăluit secretul mult așteptat de către toate domnișoarele din lume. Ai nevoie de câteva alimente pe care le găsești în propria cămară.
Veste bună pentru toate doamnele și domnișoarele care vor să scape de anumite kilograme inestetice, până la începerea sezonului estival. Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, a descoperit pâinea și ciocolata care nu îngrașă. Deși pare prea frumos ca să fie adevărat, expertul în alimentație sănătoasă a declarat că oamenii pot slăbi sănătos, atâta timp cât adoptă un stil de viață sănătos și mănâncă puțin din toate. Pentru cei care nu pot renunța la dulciuri sau făinoase, specialistul ne sfătuiește să înlocuim alimentele după care tânjim cu alte mai slabe în calorii:
Atât pâinea cât și ciocolata sunt în topul preferințelor majorității oamenilor. În momentul în care afli că, pentru a slabi, nu mai ai acces la ele, gradul de motivație scade considerabil. Și acest lucru se întâmplă nu pentru că persoana ar avea o problema cu motivația, ambiția și autocontrolul, ci pentru că glucoza a pus cu adevărat stăpânire atât pe corpul, cât și pe creierul lor. Și atât corpul, cât și creierul o cer incontinuu.
Ceea ce fac eu în Psiho-Dietă se numește că nu iți pun pofta în cui, ci iți mut cuiul mai jos. Înlocuim faina și zaharul cu alte ingrediente care să ne conducă la un produs cu același aspect și gust, însă prietenos cu silueta. Sunt extrem de gustoase și oferă sațietate atât corpului, cât și creierului persoanei care dorește să slăbească, dar care nu poate renunța la dulciuri și la pâine.
Pentru că au o cantitate mică de carbohidrați, sunt sănătoase, dar satisfac papilele gustative, oferă senzația de sațietate, iar cu ajutorul lor nu simți că ești la dietă, desi slăbești”, a explicat Anca Alungulesei, potrivit site-ului greatdoc.ro.
Anca Lungulețu a urcat un clip pe contul său de Youtube în care le explică abonaților săi, pas cu pas, care este rețeta pentru a prepara cea mai bună pâine de casă, cu ingrediente naturale, care nu îngrașă. Pentru a prepara pâinea care nu îngrașă, avem nevoie de:
Ingrediente uscate
Ingrediente umede
Cum se prepară pâinea? Simplu. Mai întâi, amestecăm toate ingredientele uscate într-un bol mare. Într-un alt vas, transferăm ouăle și, apoi, integrăm gălbenușul cu albușurile. Adăugăm, peste ouă, oțetul de mere, uleiul de cocos și o treime sau o jumătate din cantitea de apă. Mai departe, tot ce trebuie să faceți este să turnați amestecul ingredientelor umede peste cele uscate. Amestecați cu ajutorul unei spatule, iar aluatul de frământă foarte bine.
Puneți o foaie de copt peste o tavă dreptunghiulară și transferați umplutura. Aranjați aluatul pentru a lua o formă rotundă și îl puneți la cuptorul preîncălzit la 150 de grade, până când se va rumeni. Scoateți pâinea din cuptor și tăiați-o, după ce a răcit. Poftă bună.