12 mart. 2021 | 10:04

Ce face Florin Cîțu în fiecare vineri, când merge la birou. Românilor nu le-a venit să creadă

Politică
Ce face Florin Cîțu în fiecare vineri, când merge la birou. Românilor nu le-a venit să creadă
Ce face Florin Citu in fiecare vineri cand vine la birou

Joi, premierul Florin Cîțu a declarat, în contextul campaniei ”vinerea verde” că adesea merge pe jos la birou, spunând că se oprește să vorbască cu oamenii.

Ce face Florin Cîțu în fiecare vineri, când merge la birou

”I-am spus şi lui Tanczos Barna că eu vin de foarte multe ori pe jos la birou, dar îmi pare bine că a instituit şi acest lucru să fie oficial. Fac acest lucru de multe ori, merg pe jos. Vorbesc cu bucureştenii. Mă opresc şi vorbesc. Mă recunosc şi cu mască şi cu şapca mea, văd că mă recunosc şi cu aceste elemente. Până la urmă este ok. Mai stau şi mă mai opresc şi la cafenele, mă opresc şi mai beau o cafea, mănânc. Deci ies, nu mă ascund deloc”, a declarat Florin Cîţu, la B1Tv, întrebat fiind și cum se va deplasa vineri, având în vedere campania „Vinerea verde”.

Miercuri, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a spus cu ocazia lansării Campaniei „Vinerea Verde-Stop! Azi, maşina stă pe loc!” că urmează a se introduce un set de măsuri pentru stimularea cetăţenilor ca să renunțe la mersul cu mașina personală la serviciu și să meargă cu transportul public în comun, biciclete, trotinete electrice, maşini electrice sau chiar mersul pe jos.

„Am ales ziua de vineri pentru că este de foarte multe ori zi scurtă, este oricum casual şi există deja acest obicei de a nu mai veni cu cravată, de a nu mai veni la ‘patru ace’ şi atunci pentru toată lumea poate să fie o alternativă mai lejeră varianta cu deplasarea cu alte mijloace de transport”, a mai spus ministrul Florin Cîțu.

Ce crede Florin Cîțu despre ideea unui pașaport de vaccinare în țara noastră

Florin Cîțu și-a exprimat punctul de vedere în ce privește un pașaport vaccinal, spunând că nu are sens discuția întrucât ar crea o discriminare până nu se acordă tuturor șansa de a se vaccina.

„Cei care se vaccinează au deja certificat de vaccinare. Este o adeverinţă care spune că te-ai vaccinat”, a declarat Cîțu.

Potrivit acestuia, un certificat de vaccinare ce să permită libera circulație ar crea o discriminare în societate, dacă nu sunt vaccinați toți românii.

„Nu are niciun sens să introducem un astfel de document şi asta este discuţia, ştiu, şi la nivel european. Deci, din punctul nostru de vedere, să introducem astăzi un document până când nu am dat şansa tuturor românilor să se vaccineze ar crea discriminări, pentru că sunt oameni care ar spune: ”Ok, eu vreau să mă vaccinez, dar nu am putut, pentru că nu au fost vaccinuri şi atunci nu înţeleg de ce altcineva care s-a vaccinat şi a fost într-o altă etapă şi voi aţi luat decizia să se vaccineze înainte ar trebui să aibă acest certificat de vaccinare”.

Deci, până nu luăm toate persoanele să se vaccineze, nici nu are sens să discutăm despre aşa ceva. Mi se pare o discuţie care nu are sens în momentul ăsta”, a afirmat Florin Cîţu la B1 Tv, întrebat dacă i se pare fezabilă ideea certificatului/paşaportului vaccinal şi chiar o bonificaţie acordată celor care s-au imunizat.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Scandal sexual. Procuror, acuzat de un politician că i-a făcut propuneri indecente
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Telefoanele care emit cele mai multe radiații. Lista neagră
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Vor fi puși să plătească. Decizie în România pentru acești părinti cu copii: Nu mai putem accepta
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro