11 mart. 2021 | 11:17

Un elev, bătut crunt de tatăl unui coleg în autobuzul școlar: „Mami, nu mai puteam de frică”

Știri generale
Un elev, bătut crunt de tatăl unui coleg în autobuzul școlar:
Elev bătut crunt de tatăl unui coleg

În urmă cu câteva zile, pe data de 9 martie, un copil de doar 13 ani a fost bătut de tatăl unul coleg, în microbuzul școlar, de față cu ceilalți elevi. Copilul agresat este din Laloșu, Vâlcea. Elevii de le Școala Mologești – Laloșu mergeau spre casă după terminarea orelor. În același timp, un incident a izbucnit între un elev din clasa a VI-a și un alt elev din clasa a VII-a.

Elev bătut de tatăl unui coleg

Toată întâmplarea s-a petrecut sub privirea șoferului autobuzului, fără ca acesta să aibă vreo reacție. Dar și sub privirile copiilor, la început amuzate, dar apoi pline de groază. După altercația dintre cei doi elevi, tatăl unuia dintre ei a intervenit. Acesta a urcat în autobuz și i-a aplicat celuilalt băiat o „corecție” de neuitat. Bărbatul s-a năpustit asupra copilului cu pumnii si palmele. Chiar și după câteva ore de la incident, încă se vedeau urmele degetelor pe față.

Încă există nelămuriri cu privire la acest caz. De ce a oprit șoferul autobuzul școlar într-un loc nepermis, în fața casei agresorului, de ce a staționat mai mult timp acolo, de ce nu i-a interzis bărbatului să urce și de ce nu a intervenit atunci când a observat ce se întâmplă. După agresiune, nimeni nu a cerut ajutor medical, cu toate că băiatul avea fața umflată și la câteva ore după incident. A doua zi au mers la Medicina Legală pentru certificatul constatator al agresiunii. Părinții au refuzat să-i facă băiatului  radiografie. Au motivat că le este teamă de noul coronavirus.

Poliția a deschis un dosar penal

Mama băiatului agresat a povestit ce s-a întâmplat, după ce a discutat cu cu fiul ei și alți copii ce au asistat la agresiune.

Mi-a spus copilul că a vrut să mănânce seminţe în autobuz, când celălalt copil a sărit de la locul lui şi i-a interzis să mănânce, ca să nu facă mizerie. Băiatul a pus înapoi seminţele în buzunar, dar celălalt copil a continuat să-l jignească. Apoi l-a jignit şi al meu, a recunoscut acest lucru. Celălalt copil a sărit la el. S-au îmbrâncit. Între timp, maşina a ajuns la poarta copilului respectiv”, a mărturisit mama.

Deși nu exista stație în acel loc, șoferul a decis să oprească autobuzul la solicitarea elevului implicat în altercație și să-l aștepte pe tatăl acestuia, fostul viceprimar. Atunci a venit părintele nervos și s-a produs agresiunea, însă șoferul nu a reacționat deloc. Conducerea școlii susține că nu știe nimic de altercația dintre cei doi copii. În acest caz, poliția a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă categorie de români care va plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro