14 feb. 2021 | 10:59

Adelina Pestrițu, în doliu de Valentine’s Day: ”Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc”

Monden
Adelina Pestrițu, în doliu de Valentine's Day: ”Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc”
Adelina Pestrițu, în doliu de Valentine's Day: ”Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc”

Adelina Pestrițu nu va uita prea curând ziua de 14 februarie 2021, Ziua Îndrăgostiților! Patrupedul său pe care vedeta l-a îndrăgit foarte mult și pe care l-a iubit ca pe ochii din cap, Nobby, a murit.

Zi extrem de tristă pentru Adelina Pestrițu! Fosta prezentatoare tv a dat vestea tristă pe pagina ei de Instagram. Aceasta și-a anunțat fanii virtuali că Nobby a decedat.

Cățelușa Adelinei Pestrițu, Nobby, a murit

‘Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul unei fotografii cu cățelușa.

În urmă cu câțiva ani, Adelina Pestrițu dezvăluia că micuța Nobby aduce bani în casă de pe urma contractelor de sponsorizare.

Bruneta îi făcuse lui Nobby un cont de Instagram, acolo unde avea un număr impresionat de admiratori. În plus, cățelusa scoatea bani frumoși din mediul online.

‘Păi, este la al 5-lea contract Nobby de promovare produs. A fost chiar imaginea a două branduri destul de mari în zona asta canină și aduce bani acasă. Își plătește singură mâncarea și saloanele de înfrumusețare. Practic, își acoperă singură cheltuielile’, spunea Adelina Pestrițu pentru Libertatea.

Cum a ajuns Adelina Pestrițu să aibă grijă de Nobby

În urmă cu mai bine de 10 ani, vedeta spunea că Nobby îi este foarte dragă și ar suferi enorm dacă ar pierde-o. Bruneta a luat-o de la Câmpina, ajutată de actrița Nuami Dinescu. La vremea respectivă, cățelușa era crescută în condiții jalnice.

‘Eram la o emisiune, eram la filmări și Nuami Dinescu povestea la masă despre un câine oropsit, că i se dă din joi în Paște de mâncare, că are PH-ul schimbat la blăniță din cauza mizeriei în care e ținut și nu se găsește nimeni să-l ia. Atunci, știam că am nevoie de un suflet lângă mine, eram singură și imediat m-am urcat în mașină cu Nuami, am mers la Câmpina, am luat-o, direct în brațe mi-a sărit, Nobby a simțit că urmează să aibă o viață bună și am dus-o la salon, am înfrumusețat-o instant. Chiar îmi amintesc că stătea lângă o pisicuță și nu-i făcea nimic, era foarte speriată, se uita timidă. Acum, dacă le vede, nu mă pot înțelege cu ea, se transformă, e pitbull. Nobby este viața și sufletul meu, dacă ar păți ceva nu cred că mi-aș mai reveni din șoc’, mai povestea Adelina Pestrițu în urmă cu ceva ani.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Au întors-o ca la Ploiești. Vești uluitoare de la meteorologi
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
UE a dat ORDIN! Mașinile pe benzină și motorină sunt INTERZISE! De când NU se mai vând
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru TRUMP! Arma secretă a KAMALEI HARRIS
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro