Adelina Pestrițu, răsfățată de ziua ei. Ce cadouri scumpe a primit la 34 de ani

Adelina Pestrițu, răsfățată de ziua ei. Ce cadouri scumpe a primit la 34 de ani
Adelina Pestritu a implinit varsta de 34 de ani

Zi de sărbătoare pentru Adelina Pestrițu. Frumoasa brunetă a împlinit 34 de ani și a fost răsfățată ca o prințesă, de ziua ei. Ce cadouri scumpe a primit celebrul influencer de la soțul ei și ce surprize inedite a primit din partea fanilor. Bruneta a fost atât de entuziasmată încât a vrut să împărtășească totul cu admiratorii ei de pe rețelele de socializare. Cu ce cadouri scumpe a răsfățat-o soțul pe Adelina Pestrițu, de ziua ei.

Cu ce cadouri scumpe a răsfățat-o soțul pe Adelina Pestrițu, de ziua ei

La 34 de ani, Adelina Pestrițu are tot ce-și poate dori în viață. Este frumoasă, tânără, sănătoasă, gestionează afaceri bănoase care-i aduc multe satisfacții materiale, are o familie superbă, o fetiță minunată și un soț care o răsfață în fiecare zi. Marți, 2 februarie, cel mai cunoscut influencer din România a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani și a sărbătorit alături de cele mai importante persoane din viața ei: soțul și fiica. Încă de la miezul nopții, Virgil Șteblea și-a surprins focoasa parteneră cu surprize inedite și un cadou scump la care majoritatea femeilor doar visează.

Cum a răsfățat-o soțul pe sărbătorită? Cu flori, baloane, artificii, un tort delicios și, nu în ultimul rând, o brățară luxoasă cu zeci de diamante, care îi va împodobi perfect mâna de balerină. Adelina Pestrițu a fost atât de încântată de daruri, încât le-a împărtășit imediat cu admiratorii ei de pe Instagram. Reacțiile internauților au curs în cascadă. Toți au felicitat-o, urându-i toate cele bune. Printre vedetele care i-au scris Adelinei de ziua ei se numără Oana Roman, Raluk și Daciana Sârbu.

Ce surprize le-a pregătit Adelina fanelor sale de pe Instagram

Mai mult de atât, Adelina nu este singura care a primit cadouri scumpe în ziua de 2 februarie. Frumoasa brunetă a lansat o colecție de haine intitulată Purple 34, cu ocazia împlinirii vârstei de 34 de ani, pe site-ul ei, oferindu-le fanelor sale un discount de 20%.

„Vă mulțumesc foarte, foarte mult pentru toate mesajele și vă mulțumesc că ați intrat într-un număr atât de mare pe site încât au căzut toate serverele. Vă mulțumesc din suflet, vă iubesc!”, a fost mesajul Adelinei Pestrițu pentru urmăritorii săi de pe Instagram.

Cu ce cadouri scumpe a răsfățat-o soțul pe Adelina Pestrițu. Nici Virgil Șteblea nu a rămas dator cu o felicitare ca la carte. Soțul Adelinei a postat pe Instagram o fotografie cu el și frumoasa lui nevastă, lâsându-i cea mai frumoasă și sinceră declarație de dragoste:

„La mulți ani soției mele perfecte! Te iubesc!”, i-a dedicat Virgil Ștebelea Adelinei Pestrițu pe contul său personal de Instagram.

Bruneta a fost vizibil emoționată de gestul soțului ei și a reacționat imediat, mulțumindu-i simplu printr-un „Te iubesc!”, scurt și la obiect.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI