06 feb. 2021 | 11:41

Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a transmis antrenorul chiar azi

Sport
Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a transmis antrenorul chiar azi
Ce mesaj a primit Ianis Hagi de la Steven Gerrard

Ianis a reușit încă un gol pentru echipa Rangers, aducând trei puncte în partida cu St. Johnstone. Astfle că managerul Steven Gerrard l-a lăudat pe Ianis Hagi pentru reușita sa în tricou echipei de Ibrox.

Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard

„Avem foarte multă varietate și foarte multe opțiuni. Ați văzut ce a făcut Ianis, a dat un gol foarte important. E multă responsabilitate pe jucătorii din atac. Trebuie să fie creativi, inventivi”, a declarat Steven Gerrard într-o conferință de presă.

După acest gol, fiul lui Gică hagi, Ianis Hagi, a ajuns la 5 goluri și 11 pase decisive în meciurile disputate pentru Rangers din acest sezon. De asemenea, acesta va fi cel mai probabil titular în partida din deplasarea de la Hamilton. Amintim că meciul dintre Hamilton și Rangers va o să aibă loc duminică, de la ora 14:00. De altfel, echipa Rangers a plătit 3.4 milioane de euro ca să-l cumpere pe Ianis, însă jucătorul român arată că merită banii.

Ce au notat jurnaliștii internaționali despre Ianis Hagi

Ianis Hagi are vârsta de 22 de ani și rezultate excelente în fotbal. Mai mult decât atât, românul a primit laude și de la un fost internațional scoțian a cărui carieră a fost legată de echipa Celtic, de altfel marea rivală a lui Rangers. Acesta se numește Mark Wilson, în vârstă de 36 de ani, care recunoscuse că la început nu avusese încredere în Ianis Hagi, însă acum îl consideră esențial în echipă.

”De la începutul anului, Ianis Hagi a fost excelent. Trebuie să recunosc că nu am fost deloc impresionat de el la începutul sezonului, dar Gerrard și Rangers au avut soluții pe acea poziție. Când ceilalți s-au accidentat sau au ieșit din formă, el a preluat frâiele echipei”, a declarat Wilson, care a jucat pentru Celtic între 2006 și 2012. De menționat este faptul că 6 milioane de euro este cota lui Hagi Jr., conform transfermarkt.

Astfel, că cea mai recentă evoluție a lui Ianis Hagi i-a adus și titlul de ”omul meciului” conform BBC.

”Rangers a reușit să se desprindă prin momentul său de strălucire. A venit timpul lui”, au notat jurnaliștii britanici, după ce el a marcat în minutul 52.

”Hagi îl ajută pe Steven Gerrard să ajungă la 100 de victorii ca manager al lui Rangers. Ianis a adus golul câștigător după pauză, ca să-i asigure antrenorului său că are un număr de victorii cu trei cifre”, au spus și cei de la The Guardian.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro