04 feb. 2021 | 20:24

Anunțul care i-a lăsat mască pe fani! Ce se întâmplă între Connect-R și Misha la 4 ani de la divorț

Știri generale
Anunțul care i-a lăsat mască pe fani! Ce se întâmplă între Connect-R și Misha la 4 ani de la divorț
Ce se intampla intre Misha si Connect-R

Connect-R și Misha au divorțat acum patru ani, dar asta nu îi împiedică să aibă încă o relație frumoasă. De altfel, cei doi au o fetiță, pe nume Maya.

Anunțul care i-a lăsat mască pe fani!

În plus, se pare că Connect-R și fosta sa soție încă mai locuiesc împreună, însă artistul a mărturisit că este numai o chestiune de timp până ce acest aspect se va schimba.

„Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei, nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni de televiziune.

”Ne leagă multe lucruri”

Și Misha a ținut să precizeze că cei doi nu fac un efort să se înțeleagă bine și că nu o fac doar de dragul Mishei, ci pur și simplu, lucrurile decurg în mod natural.

„Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta. Avem aceleaşi ţeluri şi când mă gândesc la asta de fapt mă gândesc la Maya, la profesia noastră, la faptul că avem acelaşi manager, acelaşi impresar. Ne leagă multe alte lucruri”, a declarat și Misha în urmă cu ceva timp.

Se pare că chiar dacă nu mai sunt căsătoriți, cei doi artiști rămân o familie unită și fac tot ce e mai bine pentru fetița lor. În plus, cei doi merg în vacanțe împreună, fapt pentru care Maya se bucură enorm. De asemenea, nici Misha, nici Connect-R nu au fost văzuți în compania altor persoane.

Deși nu au spus niciodată cu subiect și predicat de ce au ajuns la divorț, dacă a fost infidelitate sau nu, artista a postat în urmă cu ceva timp un mesaj pe rețelele de socializare.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, a fost mesajul postat.

Parteneri