10 nov. 2020 | 11:25

Simona Halep și Darren Cahill au făcut planurile de viitor! Ce au stabilit cei doi

Sport
Simona Halep și Darren Cahill au făcut planurile de viitor! Ce au stabilit cei doi

Simona Halep a anunțat luni că este sută la sută recuperată după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Iar Darren Cahill nu i-a lăsat prea mult timp liber după vestea primită. Antrenorul australian i-a amintit, mai în glumă, mai în serios, că trebuiă să reia pregătirile. Discuția dintre cei doi a avut loc pe pagina de Instagram a Simonei Halep. I-a amuzat pe fanii româncei, dar cu siguranță Cahill chiar ține foarte mult ca eleva sa să înceapă de urgență pregătirea. Timpul este mult mai scurt decât în anii precedenți, din cauza pandemiei de coronavirus. Jucătorii ar putea fi obligați să meargă în Australia încă din luna decembrie. Ar urma să stea într-o bulă, în care li se va permite să iasă de la hotel doar pentru antrenamente.

Simona Halep, îndemnată de Darren Cahill să reia pregătirile. Ar putea fi nevoită să meargă în Australia peste doar o lună

„Așadar, putem începe pregătirea din pre-sezon?”, a fost răspunsul dat de Cahill la postarea prin care Halep anunța pe Instagram că nu mai este infectată cu noul coronavirus.

„Pentru prima dată în viața mea, sunt super încântată să încep pregătirea. Cele 14 zile de izolare nu au fost ușoare”, a fost răspunsul pe care Halep i l-a dat lui Cahill. Australianul a glumit și i-a transmis că ar putea începe cu o pauză.

Simona Halep, îndemnată de Darren Cahill să reia pregătirile

Simona Halep și Darren Cahill vor continua colaborarea și în 2021

Simona Halep nu a mai jucat de la începutul lunii octombrie, când era eliminată în turul 4 la Roland Garros, de Iga Swiatek. A decis să nu mai participe la ultimele competiții din 2020, pentru a face o pregătire cât mai bună pentru sezonul viitor. Începuse deja la intensitate maximă, înainte de a fi stopată de infectarea cu noul coronavirus. Va relua cu siguranță pregătirea în cel mai scurt timp, mai ales că simptomele pe care le-a avut nu au fost deloc severe.

„Toți jucătorii vor veni aici la mijlocul lunii decembrie. Şi se vor supune unei perioade de două săptămâni de carantină înaintea începerii verii (n.r. vară în Australia). Vor avea patru-cinci săptămâni în care vor juca tenis. Toată lumea trebuie să completeze formularul primit, e necesar înainte de a primi viza. Fiecare jucător și jucătoare din top 100 și-a arătat dorința de a călători înspre Australia”, a declarat Craig Tiley, directorul Australian Open, pentru cotidianul The Age. Astfel că Simona Halep trebuie să ajungă în cel mai scurt timp într-o formă cât mai bună.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Cristi Minculescu, împlinit în noua relație. Partenera lui îl răsfață din plin
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Câtă durere! Lumea filmului a pierdut cea mai iubită stea. Românii o plâng pe marea actriță
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
VESTEA CEA MARE! Noi perioade au fost considerate vechime în muncă!
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cu ce se ocupă Ioana State când nu susține spectacole de stand-up comedy. Nu mulți cunosc meseria actriței
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro