19 oct. 2020 | 15:58

Ce se întâmplă cu Laura Vicol, fosta avocată a Alinei Bica. Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Politică
Ce se întâmplă cu Laura Vicol, fosta avocată a Alinei Bica. Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Laura Vicol pe lsitele PSD Dolj la Parlamentare

Mai avem aproape două luni până la Alegerile Parlamentare din decembrie. Partidele au început să-și anunțe viitorii candidați și listele aferente, atât a Senat, cât și la Camera Deputaților. Marcel Ciolacu anunța de ieri, o parte din viitorii candidați. Printre aceștia se numără și avocata Laura Vicol.

Ce se întâmplă cu Laura Vicol, fosta avocată a Alinei Bica

Pe listele PSD apare și numele avocatei Laura Vicol, cunoscută ca fiind avocata Alinei Bica. Laura Vicol, conform listelor depuse , apare ca și candidată din partea PSD Dolj la Camera Deputaţilor. Ceea ce pare interesat este că avocata este prima pe listele PSD Dolj la un mandat pentru Camera Deputaților. Pe aceeași listă a deputaților mai apar nume grele din PSD Dolj, ca deputata Alexandra Presura și Iulian Badea, fiul lui Pavel Badea. Laura Vicol, o prezență permanentă la Antena 3 și România TV, a avut în trecut de-a face cu legea, nu numai în calitate de avocat. În 2016 DNA o acuza de favorizarea infractorului, în dosarul lui Nicolae Learciu.

Ce se întâmplă cu Laura Vicol, fosta avocată a Alinei Bica. Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Laura Vicol candidează pentru Camera Deputaților

”In martie 2015, Laura Voicu, aparator ales al inculpatei Georgia Ioana Deaconu, la data faptelor aflata in arest preventiv (…). Cnoscand faptul ca Learciu nu detine calitatea de avocat, fiind inscris in asa numitul „Barou constitutional”. L-a desemnat sa participe la activitati de urmarire penala ce urmau a se desfasura la sediul DNA in dosarul mentionat, precum si, in repetate randuri, in alte cauze aflate pe rolul DNA. In acest mod, cu referire la dosarul 189/P/2012, prin faptul ca l-a trimis la sediul DNA pe Niculae Learciu, pentru a acorda asistenta juridica unei inculpate aflate in stare de arest preventiv, a carei aparare este obligatorie potrivit legii, Laura Vicol a provocat, in mod constient, o stare de pericol pentru infaptuirea justitiei”, sustin procurorii.

Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Marcel Ciolacu, actualul președinte al PSD, a fost întrebat de reporteri, la conferința de presă de ieri, despre candidatura acesteia. Președintele PSD a spus că știe despre acest lucru, dar că nu vede nicio problemă în demersul avocatului Laura Vicol de a candida.

”Nu am auzit să fie nici coruptă, nici neprofesionistă. Am luat act, nu o cunosc pe doamna Laura Vicol. Nu am auzit să fie nici coruptă, nici neprofesionistă. Am înţeles că sunt probleme că a avut anumiţi clienţi, ca şi avocat. Acum, dacă dumneavoastră luaţi un interviu unui criminal înseamnă că nu mai aveţi dreptul să aveţi viaţă politică? O să o analizăm împreună cu colegii mei din cadrul Consiliului Politic Naţional. Din punct de vedere al criteriilor principale de profesionalism, nu are niciun dosar penal, nu e implicată în nicio anchetă penală, nu cred că este vreo problemă. Sunt sigur că mâine (marţi – n.r.) o să vă spunem decizia partidului”, a explicat Marcel Ciolacu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro