Alertă în PSD, după ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat în contact liderului partidului

Alertă în PSD, după ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat în contact liderului partidului

PSD primește lovitură după lovitură, asta după ce rezultatele de duminică nu au fost îmbucurătoare. În cursul acestei dimineți, liderul PSD a anunțat că este suspect de COVID-19, după ce a intrat în contact cu alți trei membri PSD din Sălaj, săptămâna trecută. Aceștia au fost testați recent cu COVID-19, ceea ce îl pune într-un mare pericol și pe Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a intrat în autoizolare

Veste proastă pentru partidul PSD, după ce liderul, Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. În cursul zilei de astăzi, atât el, cât și Paul Stănescu și-au făcut testele pentru depistarea noului coronavirus. Până la sosirea rezultatelor, cei doi s-au autoizolat la domiciliu.

Membrii PSD s-au întâlnit vineri, înainte de alegeri, iar ulterior, cei trei confirmați cu COVID-19 au început să se simtă rău, fiind internați în spital.

Imediat, Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian s-au testat pentru coronavirus, iar rezultatele au ieșit pozitive.

Înainte cu puțin de apariția simptomelor, cei trei membri împreună cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu s-au întâlnit la Zalău, în cadrul unui miting electoral.

Chiar dacă nu are simptome specifice bolii, Marcel Ciolacu a decis să se autoizoleze pentru a nu pune pe nimeni în pericol.

Ce a spus Marcel Ciolacu despre înfrângerea Gabrielei Firea

În cursul zilei de luni, Marcel Ciolacu a declarat că nu a apucat să vorbească cu Gabriela Firea, însă acesta o încurajează să candideze pentru un mandat de parlamentar, având încredere deplină în capacitatea de muncă a fostului edil al Capitalei. Acesta i-a recunoscut toate meritele, având doar cuvinte de laudă la adresa sa.

„Nu am vorbit cu Gabriela Firea. O să o fac după această conferință. Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datoarează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea”, a afirmat acesta.

În plus, liderul PSD consideră că rezultatele bune de la alegeri demonstrează încă o dată că românii se pot baza pe un partid de stânga puternic și cu potențial imens de adaptare la noile cerințe ale cetățenilor.

„Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun. PSD va continua să prezinte şi să propună soluţii şi proiecte concrete pentru cetăţenii României. România are nevoie de o alternativă la ceea ce este acum.

Democraţia din România are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune, modern şi adaptat noilor cerinţe din acest moment. PSD a reuşit într-un timp scurt, printr-un program de reconstrucţie şi de modernizare, să ajungă de la un scor de 20% la un scor de peste 30%.

În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judeţene, respectiv 20, şi cel mai mare număr de primari aleşi, aproximativ 1.500. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucţie internă a dat roade în acest moment”, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI