21 iul. 2020 | 14:21

Wizz Air, veste critică de ultimă oră. Ce zboruri a suspendat din România

News
Wizz Air, veste critică de ultimă oră. Ce zboruri a suspendat din România
Wizz Air, veste critică de ultimă oră. Ce zboruri a suspendat din România

Pe fondul pandemiei de COVID-19, compania aeriană Wizz Air și-a anulat zborurile din România către alte țări până la finalul lunii. Care sunt destinațiile în care pasagerii nu vor mai putea ajunge din cauza restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea virusului, aflați în paragrafele următoare. Mai mult, pasagerii vor intra mai greu în posesia banilor.

Wizz Air suspendă zborurile

Compania aeriană a anunțat că suspendă zborurile către Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite, din cauza restricţiilor de călătorie impuse de autoritățile române pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Dacă Guvernul Orban nu va decide prelungirea restricțiilor, măsura va fi valabilă până în data de 31 iulie. Totodată, și zborurile către Austria au fost anulate din cauza restricțiilor impuse de această țară.

Pasagerii își vor primi mai greu banii

Cei care și-au achiziționat deja biletele în această perioadă vor primi, automat, în contul lor de client Wizz 120% din valoarea lor. Fondurile vor putea fi folosite în următoarele 24 de ore pentru a-și rezerva bilete pentru altă perioadă sau în scopul de a plăti alte sevicii Wizz.

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil. Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi doar 100% din suma achitată iniţial. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele“, transmite compania printr-un comunicat.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Regele Charles l-ar putea primi pe fiul său la sfârșitul lunii. E valabil și pentru Meghan?
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro