16 apr. 2019 | 06:30

Senatoarea de Vaslui, cel mai sărac oraș din Europa, a ”agresat” jurnaliștii: ”Ieșiți afară!”

Știri generale
Senatoarea de Vaslui, cel mai sărac oraș din Europa, a ”agresat” jurnaliștii: ”Ieșiți afară!”

Gabriela Crețu este senatoare PSD de Vaslui și tocmai a făcut de râs orașul pe care îl reprezintă, la scurt timp dup ce municipiul a fost numit cel mai sărar oraș din Europa.

Reporterii emisiunii ”România te iubesc” de la Pro TV au încercat să-i ia un interviu Gabrielei Crețu, în urmă cu câteva zile. Crețu este senator PSD de Vaslui, iar jurnaliștii au vrut o evidență a inițiativelor legislative ale doamnei senator pentru ”a scoate din noroi” orașul pe care îl reprezintă. Doamna de 54 de ani a avut însă o atitudine suprinzător de agresivă și a refuzat într-o manieră penibilă să răspundă la întrebări.

Mai mult decât atât, senatoarea a fost încrezută când vine vorba de decizia alegătorilor și s-a arătat aproape imună la posibilitatea de a nu mai fi votată. Ca referință, ea este soția liderului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu. În presa locală din Vaslui, au existat speculații conform cărora cei doi ar fi divorțat de curând la notar, amiabil, dar niciunul dintre soți nu a confirmat informația.

Ca să-ți faci o idee despre modul în care funcționează lucrurile în rândurile PSD-iștilor de top, fiul celor doi este, de anul trecut, ocupant al postului de secretar de stat în ministerul condus de alt parlamentar de Vaslui – Ana Birchall.

Revenid însă la reacția recentă a Gabrielei Crețu, aceasta a avut loc în fața unei echipe formate din reporteri Pro TV. Întrebată care au fost proiectele ei pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale vasluienilor, ea le-a atras atenția membrilor presei ”să nu întrebe lucruri care nu au relevanță.” La scurt timp după ce jurnaliștii au insistat ca senatoarea să prezinte lucrurile clasificate de ea ca fiind irelevante, Crețu s-a enervat teribil.

”Dacă aveţi obsesii, vă rog frumos… Noi construim acum un spital excepţional la Vaslui. Eu cred că nu ştiţi cu cine vorbiţi. Ieşiţi afară!. Nu am de ce să vă dau explicaţii!”, a afirmat Gabriela Crețu, după ce le-a citit de pe telefon cifra investițiilor pe care le-a susținut pentru județul Vaslui. Este vorba de aproximativ 90 de milioane de lei.

”Nu vreţi să le explicaţi vasluienilor pentru ce vă votează…”, a insistat juralista. ”Nu-i nimic! Ei mă votează, nu e nicio problemă”, a replicat Gabriela Creţu, fiind convinsă că este imposibil să-și piardă funcția deținută din 2004 și până în prezent. După ce a dat jurnaliştii afară din birou, senatoarea s-a îndreptat spre sala de şedinţe, spunând: ”Nu mă tem de servicii, da?”.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Viața la bloc. Confortul vine cu costuri serioase, dar e obligatoriu!
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Românii care trebuie să schimbe buletinul! Legea spune clar: Este obligatoriu
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro