14 sept. 2023 | 19:56

5 filme pe care trebuie să le vezi în septembrie 2023. Poveștile lor te vor captiva

Diverse
5 filme pe care trebuie să le vezi în septembrie 2023. Poveștile lor te vor captiva
5 filme pe care trebuie să le vezi în septembrie 2023. Poveștile lor te vor captiva

Cinci idei de filme, pe care să le urmărești în luna septembrie. Poveștile lor te vor captiva încă din primele minute, vei sta concentrat până la final. Sunt potrivite pentru o seară cu familia, cu prietenii sau cu persoana iubită. Nu trebuie să le ratezi, te vei distra pe cinste.

Filme-surpriză în luna septembrie

În „After Everything,” Tessa și Hardin se găsesc în lumi separate după ce Hardin a publicat fără să-i spună o carte revelatoare. Izolat în Anglia, Hardin se adâncește în băutură și alte obiceiuri dăunătoare, dar în cele din urmă își dă seama că singura cale de a progresa și de a avea o șansă cu Tessa este să-și repare greșelile din trecut.

Citește și: 5 filme și seriale de pe HBO Max pe care să le vezi în septembrie 2023. Milioane de români le urmăresc

Astfel, el se îndreaptă spre Portugalia pentru a o vizita pe Natalie, o femeie pe care o tratase în mod groaznic în trecut. În timpul petrecut alături de Natalie și observând că aceasta și-a refăcut viața, Hardin găsește în sfârșit puterea de a-și ierta trecutul și de a-și imagina un viitor fericit alături de femeia pe care o iubește.

Cu toate provocările pe care le-au înfruntat, există speranța că Tessa și Hardin se vor putea ierta reciproc și vor face un angajament final unul față de celălalt?

First Snow of Summer- Cu ocazia aniversării sale de 10 ani, Alexander îi face o promisiune bunicii sale: că nu se va îndrăgosti niciodată, pentru a evita o soartă similară cu cea a tatălui său. După câțiva ani, Alexander întâlnește o femeie frumoasă numită Caro, care deține un mic magazin de pălării în stația de metrou.

Cu toate că Alexander a reușit să se protejeze de dragoste până atunci, jurământul său autoimpus ajunge la un final, iar el începe o călătorie dificilă, în care va transforma vara în iarnă și va învăța că dragostea nu constă în a câștiga, ci în a-și asuma riscuri.

Cele mai tari filme ale lunii

Arsenie. Viața de apoi- Filmul lui Alexandru Solomon ne conduce pe urmele lui Arsenie Boca, alături de douăzeci de pelerini selecționați printr-un proces de selecție riguros. Acest documentar este prezentat din perspectiva credincioșilor, observată de către un regizor care nu împărtășește aceeași credință.

Citește și: Top 5 filme și seriale de pe Netflix pe care trebuie să le vezi în septembrie 2023

The Equalizer 3- În sudul Italiei, Robert McCall se simte în largul său, dar descoperă că prietenii săi sunt prinși în ghearele mafiei locale. După apariția victimelor, McCall înțelege că trebuie să acționeze pentru a-și proteja prietenii și pentru a se confrunta cu mafia.

În distribuția acestui film de acțiune de excepție se află Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman și Sonia Ben Ammar.

My Big Fat Greek Wedding 3- Plecați într-o călătorie plină de afecțiune și umor alături de familia Portokalos, care se îndreaptă spre o reuniune de familie în Grecia. Această aventură aduce cu sine momente înduioșătoare și râsete sincere, însoțite de iubire și întorsături de situație neașteptate.

Distribuția acestei comedii de neuitat include nume celebre precum Elena Kampouris, John Corbett, Nia Vardalos, Andrea Martin și Lainie Kazan.

Cum să alegi un film potrivit

Gândește-te la cum te simți în momentul respectiv. Dacă ești în căutarea unei comedii pentru a te amuza sau a te relaxa, alegerea unui film de groază poate să nu fie cea mai potrivită.

Vezi și: Cele mai bune filme horror de pe Netflix. Peliculele pe care puțini au curaj să le vizioneze

Poți să cauți recenzii sau să verifici site-uri precum Rotten Tomatoes, IMDb sau Metacritic pentru a vedea ce spun alții despre film. Totuși, nu uita că gusturile personale pot să difere, așa că nu te baza decât pe recenzii.

Gândește-te la ce genuri de filme îți plac cel mai mult, cum ar fi acțiune, dramă, comedie, groază, SF, etc. Alegerea unui film dintr-un gen care îți place este un mod bun de a începe.

Filmele care au câștigat sau au fost nominalizate la premii precum Oscarurile, Globurile de Aur sau Cannes pot fi adesea de calitate superioară.

Digisport.ro
De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Ce ingrediente conțin celebrele nuggets de la McDonald’s? Reprezintă unul dintre cele mai adorate produse de către copii
EVZ.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cutremur în mass-media. Dispare după o activitate de 20 de ani
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro