13 persoane rănite în accidentul rutier produs pe DN 15, între un autoturism şi un microbuz

13 persoane rănite în accidentul rutier produs pe DN 15, între un autoturism şi un microbuz
13 persoane rănite în accidentul rutier produs pe DN 15, între un autoturism şi un microbuz

Un grav accident rutier a avut loc joi, pe DN 15 Reghin – Toplița, în localitatea Andreneasa, între un autoturism și un autobuz, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Maramureș. În total au fost implicate 13 persoane în accident.

Accident grav pe DN 15 dintre un autoturism și un microbuz

Potrivit IPJ Mureș, în urma accidentului produs joi, pe DN 15, pe raza localității Andreneasa, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane. Dintre acestea, doi sunt copii.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Una dintre victime era încarcerată, iar echipele de salvare au fost nevoite să intervină cu o autospecială de descarcerare pentru extragerea acesteia.

Circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri de circulație. Centrul INFOTRAFIC a anunțat că se estimează ca în circa 30 – 45 de minute circulația rutieră să fie reluată. Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

13 persoane rănite în urma impactului

Polițiștii rutieri au fost anunțați cu privire la accident în jurul orei 12:00. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între un autoturism și un autobuz. La volanul autoturismului se afla o femeie, în vârsta de 36 de ani, din Târgu Mureș.

La volanul autobuzului se afla un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din județul Iași. În total, în microbuz se aflau 9 persoane. În accident au fost implicați și doi minori, cu vârste de 2 și 5 ani. Cei răniți au primit îngrijiri medicale la fața locului, urmând să fie transportați la o unitate medicală.

„Astăzi, în jurul orei 12,05, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, pe raza localităţii Andreneasa. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la kilometrul 44+280 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi, în care se aflau 9 persoane.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a trei pasageri din autoturism, dintre care doi minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Sursă foto: ISU Mureș

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI