01 feb. 2024 | 10:04

Florinel Coman ar fi dat de pământ cu doi coechipieri. ”Nu putem să câștigăm cu ăia”. L-a sunat pe Gigi Becali

SPORT
Florinel Coman ar fi dat de pământ cu doi coechipieri. ”Nu putem să câștigăm cu ăia”. L-a sunat pe Gigi Becali

Florinel Coman (25 de ani) a fost declarat omul-meciului după ce FCSB a câștigat la pas derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 0-3.

Gigi Becali a spus cine sunt jucătorii de la FCSB care-l nemulțumeau pe Coman

Coman a marcat și un gol după o fază personală în care a ”croșetat” prin întreaga apărare a oltenilor. Fotbalistul liderului din SuperLiga pare a se afla în cea mai bună formă a carierei.

Internaționalul român, care va face parte și din lotul României pentru EURO 2024, turneu final care va avea loc la vară în Germania, poate pleca de la FCSB dacă se va găsi un club care să-i achite clauza de reziliere în valoare de cinci milioane de euro și care, bineînțeles, să ajungă și la un acord cu jucătorul.

Evoluțiile din acest sezon ale lui Coman îl bucură și pe Gigi Becali (65 de ani). Finanțatorul roș-albaștrilor a spus că Florinel Coman este un alt om de când a devenit tată. Milionarul din Pipera a dezvăluit că l-a îndrumat pe Coman spre un duhovnic, iar acesta din urmă a ținut cont de toate sfaturile date de părinte.

Și ca să exemplifice marea schimbare a lui Coman, Becali a dezvăluit un episod neștiut din ”interiorul” celor de la FCSB. Becali a oferit exemplul și pentru a scoate în evidență că roș-albaștrii au devenit mult mai puternici de când nu mai apar gafe în apărare.

Citește si: Mesaj în lacrimi al Teodorei Stoica, la patru ani de când s-a vindecat de o boală gravă: ”Să îi mulțumiți lui Dumnezeu pentru fiecare zi”

Becali: ”Dacă văd forță și viteză, joci”

Omul care decide totul la gruparea bucureșteană a dezvăluit că, anul trecut, când Joyskim Dawa și Joonas Tamm jucau în centrul apărării, Florinel Coman spunea că echipa ”nu poate să câștige” cu acel cuplu de fundași centrali, care nu construiește suficient de bine.

”Eu dacă văd că un jucător are forță și viteză, îl țin. Că tehnic mai lucrează. Dacă văd forță și viteză, joci. Nu era Dawa mare jucător, nu e nici Ngezana, dar au forță și viteză.

Dacă a ajuns Coman, care spunea acum un an că nu putem să câștigăm cu ăia de pe fund care nu construiesc și nu știu cum, acum a zis că panterele ne câștigă meciurile. Se referă că nu mai au precipitare, mai pasează, nu mai dau bufa-bufa”, a declarat Gigi Becali, Digi Sport.

FCSB este lider în SuperLigă, cu 11 puncte avans față de CFR Cluj și Rapid, dar ocupă primul loc și la capitolele cel mai bun atac și cea mai bună apărare.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a reușit să marcheze de 45 de ori în 23 de etape și a încasat 20 de goluri.

Citește si: Reacție spumoasă a lui Dumitru Dragomir după ce Andrei Vlad a petrecut în club înainte de Craiova – FCSB

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele