28 ian. 2024 | 17:37

Reacția lui Mircea Lucescu după ce s-a vorbit că revine la Dinamo cu Ion Țiriac. Ce urmează

SPORT
Reacția lui Mircea Lucescu după ce s-a vorbit că revine la Dinamo cu Ion Țiriac. Ce urmează

După ce Ion Țiriac a dezvăluit că a discutat cu Mircea Lucescu despre posibilitatea de a investi la Dinamo, echipa de suflet a celor doi. legendarul antrenor a vorbit și el despre această posibilitate. Ce a spus ”IL Luce”.

Ion Țiriac ar investi la Dinamo

Ion Țiriac (84 de ani) este recunoscut ca un simpatizant al echipei Dinamo, iar în ultimii ani s-a speculat de multe ori că acesta ar putea investi la clubul din Ștefan cel Mare. Deși a spus în repetate rânduri că nu vrea să intre în fotbal, miliardarul a vorbit dspre situația de la Dinamo și a spus că ar accepta să investească doar alături de Mircea Lucescu.

Ion Țiriac a dezvâluit că a luat masa cu Mircea Lucescu și că au discutat despre posibilitatea de a investi la echipa din Ștefan cel Mare. ”Il Luce” este liber de contract după ce în luna noiembrie și-a dat demisia de la Dinamo Kiev.

Reacția lui Mircea Lucescu după ce s-a vorbit că revine la Dinamo cu Ion Țiriac. Ce urmează

Ion Țiriac, om de afaceri. Sursa foto: Profimedia

”Am avut un prânz extraordinar de plăcut, am stat chiar vreo două ore, cu un prieten de-ai mei, care știe mai mult fotbal ca mine. L-am întrebat de Dinamo. Nenea Mircea mi-a spus despre ce e vorba.

Dacă mâine dimineață, la vârsta care o are, Mircea Lucescu îmi zice: «Tabula rasa, facem o echipă care să se numească Dinamo Brașov, Dinamo Tărlungeni, un Dinamo», la asta m-aș băga cu nenea Mircea Lucescu. Cu toate că în fotbal sunt lucruri pe care nu le înțeleg”, a declarat Ion Țiriac.

Mircea Lucescu, despre implicarea la Dinamo cu Ion Țiriac

Mircea Lucescu (78 de ani) a confirmat că s-a întâlnit cu Ion Țiriac și au discutat despre posibilitatea de a investi în fotbal, iar acum a rămas doar să se gândească la ce vor face pe viitor.

Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi pe care îi leagă, aşa, o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc eu pe el, el pe noi.

Citește și: Ion Țiriac anunță un proiect gigant în România. Este ceva unic: ”Nu spun cât costă, ați cădea jos”

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot. Este foarte ataşat și de culorile echipei naţionale. Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce… Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiţi pentru a face sport”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Orange Sport.

Ce avere are Ion Țiriac

Jurnaliștii de la Forbes au întocmit clasamentul celor mai bogați oameni de pe planetă și s-au axat și pe țara noastră. Cu o avere estimată la două miliarde de dolari, Ion Țiriac a pierdut poziția de lider în topul miliardarilor români.

Omul de afaceri nu mai este cel mai bogat român al momentului. Potrivit ierarhiei publicației, Ion Țiriac a fost detronat de către Daniel Dineș (51 de ani), a cărui avere a fost estimată la valoarea de 2,1 miliarde de dolari.

Citește și: Miliardarul român, singurul de pe planetă, care deține două ”bijuterii” produse în 18 exemplare. Ce modele sunt

Ion Ţiriac are trei moștenitori legitimi. Ion Alexandru Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac, dar a dezvăluit că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Publicația ”The Sun” a scris că românul are de patru ori mai mulți bani decât fostul tenismen Roger Federer și, de asemenea, are câștuguri mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele