04 apr. 2022 | 16:31

Moon Knight: cum a reacționat fiica celebrului Ethan Hawke când a văzut trailerul serialului Marvel

ACTUALITATE
Moon Knight: cum a reacționat fiica celebrului Ethan Hawke când a văzut trailerul serialului Marvel

Ethan Hawke care joacă în serialul Moon Knight dezvăluie cum a reacționat fiica lui adolescentă când a văzut primul trailer al seriei MCU.

După ce a fost anunțat pentru prima dată în 2019, primul episod din Moon Knight este acum difuzat pe Disney+. Serialul îl prezintă pe un fost pușcaș marin suferind de tulburare de identitate disociativă (cunoscută și ca tulburare de personalitate multiplă) care primește puterile unui zeu egiptean al Lunii. Bărbatul află, însă, curând, că aceste puteri pot fi un real blestem pentru viața lui și-așa complicată.

Jeremy Slater este scenarist principal al serialului de șase episoade, care este regizat de echipa regizorului egiptean Mohamed Diab, inclusiv Justin Benson și Aaron Moorhead. Pe lângă Isaac, distribuția îi include pe Lucy Thackeray, May Calamawy, regretatul Gaspard Ulliel în rolul lui Anton Mogart/Midnight Man și Hawke.

După ani în care a dominat ecranul în afara genului benzilor desenate, Hawke s-a alăturat în sfârșit MCU cu Moon Knight. El joacă rolul principalului antagonist al seriei, liderul de cult Arthur Harrow, care o servește pe zeița egipteană Ammit, spre deosebire de Khonshu. Înainte de primul episod, personajul lui Hawke a fost înconjurat de mister și speculații, ca urmare a trailerului Moon Knight. Acum, Hawke a împărtășit reacția fiicei sale la primul trailer.

Moon Knight are un real succes

Într-un interviu recent cu People, Hawke a dezvăluit cât de impresionată a fost fiica lui când a văzut trailerul Moon Knight. Hawke are patru copii, printre care Maya Hawke (Stranger Things), iar fiica sa de 13 ani, Clementine Hawke, l-a recunoscut în sfârșit ca actor. Poți să citești mai jos citatul complet.

„Ei bine, o să-ți spun asta. Am un copil de 13 ani și ea a văzut trailerul Moon Knight și a fost ca… Adică dintr-o dată, faptul că eu sunt actor a fost real pentru ea. S-a uitat la trailer pe telefon și a spus: „Tată, asta arată foarte bine!”. Vreau să spun că ochii i s-au mărit imediat – nu-i venea să creadă”.

De-a lungul a 27 de filme, începând cu Iron Man din 2008, Marvel Studios a dezvoltat cele mai profitabile, populare și expansive francize din istoria divertismentului. Lista sa s-a extins pe micul ecran cu serii precum WandaVision, Loki, What If…?, Hawkeye și, acum, Moon Knight. Spre deosebire de predecesorii săi de pe Disney+, Moon Knight introduce personaje complet noi care nu se bazează pe MCU-ul stabilit. Totuși, reacția lui Clementine spune totul despre serial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethan Hawke (@ethanhawke)