Imagini inedite de la filmările „Wonka”: Timothée Chalamet, de la „Dune”, la „Fabrica de Ciocolată”

Imagini inedite de la filmările „Wonka”: Timothée Chalamet, de la „Dune”, la „Fabrica de Ciocolată”

Un nou clip din culisele platoului de filmare pentru viitorul film „Wonka” ni-l arată pe tânărul actor, Timothée Chalamet, în rolul celui mai excentric ciocolatier din istoria cinematografiei.

Actorul de 26 de ani se află, în acest moment, pe culmile succesului, 2021 fiind anul în care toți iubitorii de film i-au aflat numele. „Responsabil” pentru acest lucru se face rolul principal pe care l-a interpretat în magistralul film SF, „Dune”, în regia lui Denis Villeneuve. „Dune” a reușit să redefinească conceptul mult iubit de fanii filmelor din această nișă, îmbinând perfect un scenariu bine pus la punct cu efecte speciale de mare finețe. Mai mult, Timothée Chalamet a putut fi văzut jucând, de asemenea, și în controversatul „Don’t Look Up”, alături de Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Ron Perlman sau Ariana Grande.

Timothée Chalamet se pregătește să intre în pielea lui Willy Wonka

De-a lungul timpului, personajul Willy Wonka a fost jucat de nume „grele” ale cinematografiei mondiale, printre care Gene Wilder sau Johnny Depp. Se pare că acum este rândul lui Timothée Chalamet să intre în pielea excentricului ciocolatier. Filmările pentru „Wonka” au început în luna septembrie a anului trecut, timp în care Chalamet a lucrat din greu ca să se poată ridica la nivelul predecesorilor săi.

Mai mult, din distribuție fac parte, de asemenea, Olivia Coleman (nominalizată la premiile Oscar din acest an, pentru rolul din „The Lost Daughter”), Keegan Michael-Key, Sally Hawkins, însă și simpaticul actor Rowan Atkinson.

„Wonka” va fi regizat de Paddington Paul King, după un scenariu asigurat de Simon Farnaby, și va lua forma unui prequel ce va urmări îndeaproape acțiunea romanului scris de Roald Dahl, „Charlie și Fabrica de Ciocolată”, publicat în 1964,

Cel mai recent film va spune povestea versiunii mai tinere a excentricului ciocolatier, aflat la început de drum.

Filmul va putea fi văzut pe marile ecrane începând cu data de 17 martie 2023.

Cele mai recente imagini de la filmări au fost publicate pe Twitter: