03 aug. 2018 | 13:04

Samsung Galaxy S10 apare într-un video concept impresionant

VIDEO ACTUALITATE

Samsung Galaxy S10 va apărea la începutul anului 2019, iar cu multe luni rămase până atunci, ne putem bucura de un videoclip concept pentru telefon.

Samsung Galaxy S10 e încă un telefon destul de distant, deoarece mai avem vreo jumătate de an până să-l vedem. Într-adevăr, smartphone-ul ar urma să fie lansat mai devreme decât modelele anterioare, dar așteptarea e, în continuare, una de durată. Asta nu-i împiedică pe cei cu talent să-și imagineze cum va arăta noul Samsung Galaxy S10.

samsung galaxy s10 concept 1

Nu e nici primul, nici ultimul videoclip de acest fel pe care o să-l vedem, fie că vorbim de S10 sau de alt telefon. Note 9 a avut parte de o mulțime de imagini și videoclipuri render în ultimele luni; unele au arătat bine, altele mai puțin bine, iar distracția s-a cam terminat după ce au apărut imaginile CAD cu telefonul.

Videoclipul e creat de Concept Creator, așa că poți fi sigur că e o muncă de calitate aici. Imaginile pe care le poți vedea prezintă o imagine destul de idealizată a lui Samsung Galaxy S10, dar care ar putea deveni, totuși, realitate. Avem de-a face cu un telefon care nu are crestătură pe ecran, dar care vine în același timp cu margini extrem de subțiri.

samsung galaxy s10 concept 2

Dincolo de video, sunt și câteva imagini create alături de Technobuffalo, pentru un editorial în care se vorbea despre cum ar trebui să arate viitorul Samsung Galaxy S10. Dacă telefonul arată la fel de bine ca în imagini, atunci cu siguranță Samsung n-ar trebui să-și facă vreo problemă (poate doar prin prisma a ceea ce ar trebui să mai ofere telefonul pe lângă design). Cu siguranță, însă, telefonul real va arăta mai bine decât în aceste imagini concept.